IRC-Galleria

ugligugli

ugligugli

21082008 Janne <3

tänään olikin vapaata.Perjantai 26.06.2009 18:03

et sellasta.Keskiviikko 24.06.2009 18:04

Aattelin tännekin välillä tulla tarinoimaan, kun ei ole oikeen ollut mielenkiintoa. Mun kesä on menny niin että joka aamu (ei viikonloppun) herätys kello 04.15 ja kotona oon taas AIKASINTAAN 14.30. Aika rankaa, mut kyl se siitä.

Mulla on ihan hirrvee ikävä tyttöjä ja tietty aleksia. :P <3

Ei oikeen vaan tahdo aika riittää kaikkeen, ku nukkumaan täytyy mennä niin saakelin aikasin :| Mut mut jippey nyt alkaa lysti, meinaa tää tyttö osti rullaluistimet!!!!!

PS. Ajoluvassa lukee nyt: BC, eli enää A puuttuu!!!! :)


Hyvää kesän jatkoo kaikille, jos ei nähä ja nii ei saa suuttuu jos en vastaa johonki viesteihi, ku saatan yksinkertasesti vaan unohtaa ku on niin paljon kaikkea.

pelottaa.Tiistai 16.06.2009 16:56

hei pojat, mä oon hajalla.

väsyttää.Tiistai 09.06.2009 15:39

On ihan hirveen tylsää! Huomenna onneks jo töihin ja tosiaan jalka ei oo enää kipee (WIHEI).

puput pääsi kotiin <3Sunnuntai 07.06.2009 22:19

...Sunnuntai 07.06.2009 17:10

Ma ja ti saikkee...

Olin eilen kartanolla auttamassa tiilikuorman purkamista ja siinä touhutessani astuin (ylläriylläri) naulan päälle! Osu aika mukavasti tohon päkiään, hiuka turvoksis mut helvetin kipee!!!

Ja joo niit kesä ilmoi odotelles.. Mihin muute kaikki on kadonnu? En oo kuullu kenestäkään mitään..

mmmmmLauantai 06.06.2009 16:08

tänään herkuttelu päivä :p ostin kirsikoita (NAMS), kiivejä a irttarei. oi namnamnam

ja joo koht mul on varmaa masu pipi ku vedän noit kirsikoi oikeen tunteel :DD
Oihkis voihkis mikä yö! Miten voi olla niin vaikeeta saada unta? Mä vaan pyörin ja hyörin ja odotin et janne soittaa mul ja sit se soitti just ku sain unen pääst kii.. Ja voi vittu näit "aikasii" herätyksii!!

oivoi, taitaa hän pyörtyä tästä jännityksestä.

diudiuTiistai 02.06.2009 00:10

Tänään ihan mega kuuma päivä. Näin ei tietty sais sanoa, mutta on ihan kiva kyllä et tulee hiukan viileempi. Tai no sanotaan että kahteen asti sais olla viileetä ja vaikka sataa ja illalla nättiä, koska voin kertoa että tonne kasvihuoneeseen PAISTUU!!

Nyt sitten pitäis alottaa kirjotuksiin lukeminen, hitosti töitä, jos meinaan päästä englannista läpi. Luulen et terveystieto on mulle se helpompi, ja onkin.

Tänään siis eka työpäivä, ihan megahauskaa! sama porukka kun viime kesänä + marjo ja kaks virolaista joitten nimiä en tiedä. Nyt odottelen sitten päivästä toiseen että pääsen pablon kanssa samaa pakkaamaan, koska sen kanssa on niin mukava jutella ja siinähän se englanti paranee :D

Huomen aamulla kuorma-auto inssi ja sit lököä koko loppu päivä. Sanoin just jannelle että jos en kolmannella kerralla pääse tota kuorma-autoa läpi niin sitten kyllä jo luovutan! :D Mut onneks tää on vasta eka. Huomenna sitten inssin jälkeen yllättämään janne työmaalle, vois vaikka viedä sille raparperipiirakkaa kun se on niin pirutsun hyvää.

Lopuksi vielä asiasta kanatalouteen, mä oon miettiny et minkä takii täs päiväkirjas ei oo sellasia hymiöitä ku mesessä? Paljon paljon erilaisia hymiöitä :D Se ois niiiiiiiiiin ihanaa.

Ps. "jos mä oisin sä ni mäkin olisin mun kaa" rakastan sua <3

hihhii, viiminen koe!!Perjantai 29.05.2009 10:25

manta koittaa herättää jannea, mut janne vaan örisee jotain.. saisinpa mäkin nukkua pitkään!!

Tänään tekemään laitumia ja huomenna hepat laitumelle!!! JEIJ!