IRC-Galleria

ultra

ultra

- puolet läpästä on aina totta

Katariina Hänninen - Paha tuuliSunnuntai 13.11.2005 02:12

Mitäh. Enkö muka kirjottanu eilen ja edellispäivänä. Tai siis oikeestaan eilen, koska just vasta vaihtui sunnuntaiksi... en kai sit.

Tänään ollu taas vähän semmonen teiniangstiranteetauki -meininki välillä :P Siis voitteko kuvitella, menin seiskaks töihin, eikä mua ees vituttanu. Olin iteki ihan ihmeissäni kun olin hyvällä tuulella, mut eipä kauaa tarvinnu töissä olla kun iski armoton vitutus. Ottaa niin päähän semmoset pikkupomot, jotka käskyttää ilman mitään valtuuksia. Ja minähän en tee. Ja jos teen ni teen kyllä ihan omaan tahtiin. Ei tarvi tulla siihen viereen kyttäämään ja puhisemaan. Tsiisus sentään, pakko päästä opiskelee syksyllä jotain. Ihan pakko.

Joo, ens viikolla mulla onkin kuuspäiväinen työviikko, mutta ei se vielä mitään: Sitä seuraavalla viikolla mulla alkaa ihana 10 päivän työputki. Tosin siihen saattaa tulla muutos, kun on yks semmonen tilaisuus 1.12. mihin pitäs mennä... siinä tapauksessa työputki lyhenee vain 7 päivään xDDDDDD

Maanantaina nousee kissa pöydälle. Toivottavasti oon sillon jo valmiiks huonolla tuulella :P

Katsoin tänään peräti BB:tä vähän matkaa. Aika köyhät bileet oli. Mikan ja Antin tanssi-spektaakkeli oli jees, Timolla ja Pertulla oli yritystä, mutta entä Tiina ja Terhi? Ei, ei, ei... Jospa huomenna tapahtuukin yllättävä käänne, ja Tiina häädetään sittenkin :O Tai vielä parempaa, yhtään äänteä ei ole tullut, joten BB arpoi, että Terhi häädetään, eikä pelkästää BB-talosta vaan koko maasta ;P Wishful thinking...

Olikohan mulla vielä jotain avauduttavaa... ei kai. Mainittakoon vielä, että vaihdoin tänään lakanat ja kävin taloyhtiön saunassa (meinasin 4 kertaa kirjoittaa taloyhtyeen)

Hep!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.