IRC-Galleria

ultra

ultra

- puolet läpästä on aina totta

Spice Girls - WannabeMaanantai 21.11.2005 01:50

Ristiriitaisuuksien ilta.

Niin siis olin mä töissäki aamulla neljä tuntii, pääsin jo kahdelta kotiin ja olin ilonen, koska oli joulunavaus, ja väkee ihan kiitettävästi liikkeel. Varmaan myöhemmin viel enemmän. Nii isukki ja äityliki oli käymässä.

Mutta asiaan. Ristiriitaisuuksien ilta alkoi Robinsonissa. Juuso hävis kaksintaistelun ja joutu lähtee kisasta. Juuso ei ollu mikään mun suosikki, mutta se Hulpio on täys mulkero, niin olisin halunnu sen putoovan. Se otti päähän. Koskemattomuuskisassa onneks Jason voitti. Oli kiva juttu myös se, että ne jotka onnistu siinä ni ne sai ainoostaan äänestää saarineuvostossa. Olin supertyytyväinen kun se Hulpio äänestettiin pois.

Robinsonin jälkeen siirryin Idolsin pariin. Kaikki oli aika huonoja, mut Henna hurmasi ja Roni oli selkeesti huonoin. Pelkäsin, että Roni pääsee silti jatkoon. No, Idolsin jälkeen käänsin Subille ja BB:n pariin. Äänestystilanteen ollessa niinkin tasainen olin toiveikas sen suhteen, että ääliö-Perttu vois vihdoinkin saada häädön, mutta sen sijaan kisan ylivoimaisesti paras äijä saikin lähteä. Kyllä ne suomalaiset sit tietää! Mieluummin sit Tiinaki ku Mika. Mut eih.

Idolsin äänestystulos oli sit taas positiivinen ylläri: ällö-Roni sai lähteä! Ärsytti tosin, että Henna sai toisiks vähiten ääniä, vaikkei ollu todellakaan niin huono >:/

No, loppuillan/yön aattelin viettää katsomalla esim. Supernaturalia, Invasionia ja Prison Breakia, kun niitä on sopivasti katsomatta. Että moi moi vain!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.