IRC-Galleria

lol illanviettoSunnuntai 30.10.2005 05:09

Käytiin just pikkuserkun kans kaupungissa. Mentiin ekaks Pub Wiktoriin, käytettiin kauppakalenterin etukupongit (pilsner urquell 0.5 ja olvi III 0.6) yht. 5,80, mää tarjosin.
Sit mentiin O'Connelssiin (irkkupubi), siellä oli ihan mahtava tunnelma. Pikkuserkku tarjos guinnesii joka oli hyvää vaik maksoki 5€. Ilmaseks mulle joten iha jees.
Sit käytiin Café Europassa joka oli iha täysi. Siellähän on kuvattu Star Wreck: In the Pirkinningin kohtaus, jossa Pirk paljastaa suunnitelmansa ja ottaa vahingossa Lollo-lehden Tiedä-lehden sijasta. Katoin sit jonkun City-lehtee ja siinä oli Timo Vuorensolan (wreckin ohjaaja) kuva ja haastattelu. Olin sillee et kas tossakin "PASKA TIMO". Sit menin tilaan kaakaoo minttusiirapilla (nam) ja huomasin et ei jumalauta tossa pöydässä istuu Ruorinainen. Yhdessä vaiheessa loin katsekontaktin mut siihen se jäi. ;D
Pyörittiin sit ympäri kaupunkii ja käytiin kattoon josko Laternaan mahtuis (ei, Schattenin pikkujoulut), eikä kyl YO-talollekkaan viittiny mennä (muutaman euron pääsymaksu). Mentiin sit Siperiaan ja katottiin josko siellä olis jotain sopivaa. Wayne's oli kiinni, Höyryssä oli täyttä ja kallista ja Be-bopissa oli jonoo ja pääsymaksu. Mentiin sit Tammerkosken länsirantaa pitkin, ylitettiin Hämeensilta ja käveltiin Kyttälänkatuu pitkin ettien pubia. Oli vaan yks räkälä ja sit jotain Cumuluksen tyyriitä K-24-mestoja.
Päädyttiin asemalle ja mentiin sit ykköslaituria pitkin Seman ohi ja autolaiturilta käveltiin takas O'Connelsiin. Pikkuserkku tilas taas Guinnesii ja mää otin jotain muuta, jotain lontoolaista joka ei ollu yhtä hyvää. Sit sain houkuteltuu pikkuserkun tilaan mulle vielä yhden Guinnesin ja se me juotiin sit. Tuli valomerkki ja lähdettiin hyvissä fiiliksissä pois.
Käveltiin siihen kohti ratapihaa mihin jäätiin, käveltiin Helsingin suuntaan vähän matkaa, ohitettiin R-junaa (pikkuserkun mielestä siin oli pakki pääl ku luki 'R'), käveltiin radan vartta ja pälätettiin. Sit tuli risteys, mentiin sit tien suuntasesti (Tampereen valtatie) Ratinan suvannon yli, sit Hämeenpuistoon, Satamakadulle, Samskolanin ohi ja sit kiirehdittiin Mariankadulla koska bussit oli just lähdössä.
Ehdittiin aivan juuri ajoissa bussille, Pyynikin uimahallin pysäkin kohdalle saavuttuamme bussi juuri tuli ja hyppäsimme siihen. 2€ yömaksu (vain multa!), aika bussissa meni nopeesti, puhuttiin kovaa, oltiin yhtäkkii perillä ja sit käveltiin meille. Selasin jotain junakuvei vartin ja päätin kirjottaa tän. Pikkuserkku nukkuu tossa vieressä ja nyt mä meen nukkuun.

PS: Kirjotan tän vielä huippunousuissa, joten en ota vastuuta. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.