IRC-Galleria

Olen kuin kissa kuumalla peltikatolla.Sunnuntai 20.11.2005 02:17

Päivä meni näin:

11:00 - heräsin
11:30 - bussilla Steissille
12:00 - tapasin Juuson ja mentiin hakeen junaliput Nokialle (1.40 e suuntaansa!)
12:15 - H 465 lähti Tampereelta (homman nimi oli siis se että päätettiin huviksemme mennä Nokialle)
12:30 - H 465 saapui Nokialle
12:40 - Mentiin Kavolia Kebabiin Nokialla.
13:00 - Mietittiin mitä tehtäis ja pyörittiin ympäri Nokian "keskustaa"
13:45 - Päätettiin että mennään lämmitteleen paikalliseen räkälään, otettiin sitten yhdet isot kolmosetkin.
14:30 - Lähdettiin junalla H 464 takaisin Tampereelle
14:45 - H464 saapui Tampereelle, Viitanen tuli autolla hakeen meidät. Mentiin Työväen keskusmuseoon käymään äitini duunaama "arjen sankarit"-näyttely läpi ja sitten katsoimme TKM:n auditoriossa Star Wreck: In the Pirkinning-elokuvan isolta kankaalta. Ohjaaja Timo Vuorensola alusti siis leffaa siellä näyttelyn kiertokäynnillä ja sitten leffan jälkeen selosti vähän leffasta ja Tuotantoyhtiö Energian tulevaisuudesta. Liikeidea näyttää hyvältä ja omaperäiseltä. Uskon vahvasti heihin.
18:30 - Menimme äidin kanssa Tampereen teatteriin katsomaan etelävaltiolaisen näytelmäkirjailijan Tennessee Williamsin kirjoittaman näytelmän "Kissa kuumalla katolla" (Cat on a Hot Tin Roof). Ennen näytelmän alkua käytiin Coffee housessa syömässä patonki puokkiin ja kuppi teetä / kaffetta. Näin Sonjan siellä, se oli treffeillä. :D
Näytelmä oli todella tylsä ja huonosti (l. liian klassisesti) ohjattu, mutta siinä oli hyvät hetkensä. Voisin sanoa, että se kuvasti omaa ihmissuhdedraamaani hyvin paljon, repliikkejä myöten, ja samastuin näytelmän naispääosaan(!). Väliajalla syötiin jotain voileipäkakkua, joka oli tavallaan hyvää mutta se oli liian makeata.
Yhteenvetona näytelmästä voisin sanoa, että jos lähtökohdat ja tapahtumapaikat olisivat olleet eri, ja päähahmojen sukupuolet olisi vaihdettu päikseen (ja nimet), olisi tilanne ollut käytännössä oma tilanteeni. :D Pitää lainata kyseinen näytelmä kirjastosta joskus niin saan vähän avarrettua omaa katsantokantaani ihmissuhdeasioissa.
Näytelmän jälkeen mentiin kotio, kävin suihkussa ja nyt kirjotan tätä blogia loppuun.

___
S.K.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.