IRC-Galleria

untouchable

untouchable

respect my authority! XD

Paineita !!!!Perjantai 15.05.2009 15:33

Juuh, mä olen alkanut stressaamaan Bean kouluttamisesta: paljon. Viime yönkin koulutin Beaa unissani ja perkele mä sanon, mä en saanut sitä seuraamaan ilman nameja! <O_o>

Nyt siis isosti huomiota siihen, että en palkkaa sitä namilla joka kerta, vaan välillä kehulla ja välillä myös lelulla ja palkkaustakin voi harventaa vähän.
Mä haluaisin ensi keväänä käydä sen ALO luokan suorittamassa, minkä ei todellakaan pitäisi olla mikään mahdottomuus. Silti nyt on jostain syystä iskenyt hirveä stressi ja epäonnistumisen pelko. Mun on päästävä kunnollisiin ohjattuihin treeneihin, pian. Kesäkuun lopulla alkais ja käydäänhän me nyt häiriötreeneissä, mutta silti.

Voisko joku tarjoutua seuraamaan meidän treeniä ja huomautella mua niistä virheistä mitä teen joita en itse huomaa? APUA!!!!

Ja mistä mä saan ALO luokan esteen? Toivottavasti mä nyt ens vkolla saisin sen noutokapulan, niin pääsisi harjottelemaan sitä pitämistä, mikä on tolta kääpiöltä unohtunut kokonaan. Se nyt on kuitenkin jo AVO luokassa, nouto siis. Myös ruutua ja pistettä olisi hyvä alkaa työstää kohtapuoleen, mutta musta tuntuu, että me ollaan vielä ihan vaiheessa ja junnataan paikoillaan<O_o>
Ja toi perkeleen sivulletulo, mikä siinä on niin vaikeeta tajuta se sana "sivu"? Vieläkin pitää kädellä ohjata<toru>

Pääsispä nyt pian sinne raunioryhmään, ois ihanaa vastapainoa tälle iänikuiselle TOKOilulle; liikkeen hinkkaamiselle.
Muoks.

Tänään tokoilua Bean kanssa, citnalta saa koittaa napsia muutaman kuva. Sen jälkeen on vuorossa jäljen tallaamista Ninnulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.