IRC-Galleria

untouchable

untouchable

respect my authority! XD

kohta lähtö jorvin kontrolliinKeskiviikko 27.06.2007 12:29

Saa taas nähdä mitä ne meinaa mulle siellä tehdä,viime käynti oli ihan hyödytön, kun ei ne osaa kattoa äitiyskortista muuta kun että mä oon lopettanu tupakanpolton..

Ulkonakin sataa,mikä onni että mun ei tarvi mennä bussilla vaan kulta on järkännyt mulle hen.koht. kyydin :D

Ninja on ihan venkula, se haluaa enste parvekkeelle, sekunnin päästä pois ja sitte uudestaan parvekkeelle jne... ei jaksa rampata enää avaamassa tota ovea,joten saa nyt pysyä sisällä kun ei kerta osaa päättää. On muuten hassu hauva kun tykkää sateella olla ulkona eikä ukkosesta ole moksiskaan :) mä yritän lahjoa sitä lihapullilla,ettei meuhkais niin paljon... onnistuu :D

Viime yö oli kyllä ihan helvettiä, nukuin yhteensä varmaan jotain kolme tuntia... silmäpussit on sen mukaset. miten voi joutua ramppaamaan 8h aikana vessassa pissalla 16 kertaa,vaikka ei ole sen 8h aikana edes juonut mitään...??tässä teille mysteeri ratkaistavaksi.

klo on jo yli puol ja mun pitäs 15-10 vailla olla siellä eikä mun ajuria kuulu, jos se jumankauta nukkuu pommiin tai muuten vaan unohtaa,ni on mulle sitten 27e velkaa... luulis nyt ilmottavan että olen kohta tulossa tjsp.

mä olen hermoraunio...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.