IRC-Galleria

untouchable

untouchable

respect my authority! XD

vai näin...Keskiviikko 27.06.2007 23:43

Mut taas kerran ultrattiin, vauvan mahanympärys ei ollut niin iso kun viimeksi :O ihan hyvä juttu vaan, ehkä en joudukkaan synnyttämään 7kg lasta :D sattunut ilmeisesti joku mittausvirhe tai sitten vauva on ollut jotenkin turvoksissa tai hassussa asennossa aiemmin...tjsp.

verenpaine oli 140/98 ja lääkäri totesi että "ihan normaali".. haistakoon v.... niillä lukee ohjeissaki että jos verenpaineen alapaine on noussut 20:llä niin joutuu osastolle..mulla se on noussut 28:lla.. että näin taas.. ja sitten se totesi aluksi kun menin sinne että: "viimeksi kun nähtiin niin mähän laitoin sut osastolle" , totesin vaan nyrpeästi että "etkä laittanut kun KOTIIN!"
vastaus oli "oho,niimpäs laitoinkin.." mikä hiton oho??! sitten se kysy multa että ottaako mua joku päähän, totesin että kyllä ottaa,oon katsos viime yön juossut puolen tunnin välein vessassa... hän sitten vaan siihen että "jouduthan sä sittenkin valvoo paljon kun vauva tulee.." joo,kyllä jos huonosti käy,mutta en sen takia että pitäs kusta koko ajan!" *murinaa* miks mulle sattuu aina tollasset saamarin taukit?tää ei oo enää reiluu... "sovitaampa treffit sitten parin vkon päähän" ei helevetti... Alli kulta,synny ennen sitä pvää, mä en taho enää nähä sitä akkaa... eikä muuten ole edes katsonut että mahtuuko tollanen reilun kokonen napero tulemaan mun lantiosta, täytyy muistaa kysyä perjantaina neuvolalääkäriltä että voiko se kokeilla... eikä tehny sisätutkimustakaan, musta kyllä tuntuu aika lailla että siellä ois jotain tapahtunut,mutta ei sillä nähtävästi ole väliä...

johan helpotti kun vuodatti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.