IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

AngstinenSunnuntai 30.04.2006 16:39

Tää on niin mun elämää. Luulee, et kaikki asiat järjestyy, mut ei ne kuitenkaa. Kaikki vaan särkyy ja rikkoutuu mun eteen niinkuin aina ennenkin. Mut on luotu elämään mahdollisimman huomaamattomana ja turhana kaikille muille. Oon vaan lähinnä turha painolasti muitten selässä. Eilen kaikki oli niin hauskaa. Ainakin osan aikaa.. Mut kyl mä tiesin et loppujen lopuks täs käy näin. Musta ei saa tekemälläkään ikuisesti onnellista. Sain nyt sentään tilaisuuden onnellisuuteen, mut en vaan osannut sitten käyttää sitä oikein.

[Ei aihetta]Lauantai 29.04.2006 16:53

Jei, mmo!! Ich habe keine Ahnung, JJU, ei jäädä ollenkaa >.< Muhhhmahhh. Mullon nyt niin outo fiilis, ollu viimeset kaks viikkoo et huh! Kaikki varmaan tietää minkä takia. Ja ne jotka ei tiedä, ei niitten ees tarvii tietää :'DD Ketään ei periaattees kiinnosta. Mut tänää tää ihme olo lähtee, kun Inka ja Veera tulee meille yöksi. Buahahaha, meillon koko talo ihan vaan mein käytössä (; Hubaa. Mutta siis. . JOO, MORO :DDD

NjähhhiiihTorstai 20.04.2006 20:26

On ikävääääää. Olla täällä. Yksin. Nyt. Ilman ketäääään. :'< Katottii tos Saran kans aikas muikea leffa. 8> Tiian videovuokraamosta saatu Boltsit pelissä. UUH AAH. Se oli kyllä ykkönen (; Mutta nyt meen maman kanssa Kouvolaan. Moemoe <3 Piristäkää mua.

-->Perjantai 14.04.2006 01:37

Loukkaan siispä kaikkia.

[Ei aihetta]Maanantai 10.04.2006 00:03

Pyyhkikää mut pois koko maailmasta, ei kukaan mua tuu muistamaan kuitenkaan.

Mä olen vaan varakappale kaikelle.

Jos joku oikeesti tarvis mua, muuhunkin kuin hyväksikäyttämiseen, näkisin sen itsekkin.

Bööring.Maanantai 03.04.2006 00:52

Tulis nyt jo se freekin' kesä. Ois iisimpää. Mulla on edelleen pallonkuvio oikeessa reidessäni. Yeahh! Tästä mä tykkään, aina jää pieni muisto harkoista ainakin pariks päiväks. Tollanen aika tyylikäs punanen jälki. Ach, ich liebe es. <3 On tässä vähän tylsää, antakaa anteeksi. Eilen oli kans sellanen kauhea päivä joita vihaan. Olin liikaa yksin. En mä enää nykyään kestä yksin olemista. Se on ahdistavaa. Vaikka periaattees joka päivähän mä olen yksin mut sit kun on lauantai niin ei oo ketään missään ja olo niin kurja. -itsesääli- Eilen tosin oli kivaa, kun sai vaan heilua pyjaman pöksyt jalassa ilman et kukaan sano mitään. ( + Iidan vanha Kurt- paita, johon olen ihastunut niin kovin 8> ) No mutta, eipä tässä sitten kai muuta. Ajattelin vain kirjoitella jos joku joskus näitä lukisi sattumalta. Tosin, kiinnostavuusaste jotain nollan luokkaa, mutta sellastahan se aina välillä on. Haaha.
Nii joo, ja tarvisin oikeesti jonkun jättinallen. Semmosen mitä vois yksinäisyyden puuskissa halailla n___n

once upon a time..Keskiviikko 29.03.2006 00:52

Ei sen välii, oon onnekas.

.Sunnuntai 26.03.2006 17:26

En tajuu. En vaan tajuu. Miks? Koska mä en tajua. Haluisin mahollisuuden todistaa etten ole niin paska ku mitä musta luullaan. Mut mä en saa ees mahollisuuta. Se onkin niin helvetin paljon pyydetty.

Don't waste your freekin' short time here!Perjantai 24.03.2006 20:46

GO AND WATCH THE CLOUDS UP THERE AND SMELL THIS FREEZING WINTER AIR.
YOU'LL SEE THE BEAUTY OF THE WORLD.
IF YOU LET IT COME TO YOUR HEART, EVERYTHING'S POSSIBLE.


kuka tarvii kielioppia? ;D

jeah :'>Torstai 23.03.2006 18:48

Minut on nakitettu!

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat kolme henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

AC/DC - Snowballed
KoRn - Got The Life
Nirvana - Opinion
Sex Pistols - God Save The Queen
System Of A Down - Boom!
The Ataris - My Reply
Foo Fighters - All My Life


Nakitan seuraavat ihmiset:

- Minna||
- |Tearjerker|
- Wiletso