IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 31.03.2008 22:31

lol EAT deutsch-bücher! sich wider/spiegeln.

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 18:20

miumaumou. murrururpur. ISOKISSA.
päässäni pyörii tällä hetkellä kysymys ja se liittyy äidinkielen novelliin. typerä analysointi. tai oikeastaan tässä tapauksessa erittely. hmm, vai kumpaan liittyy teema paremminkin? analysointiin ehkä kuitenkin.
huomenna loppuu tää kuu. ja tänään alkoi kesäaika. mitä? ja miksi? kesää lähelläkään. huhtikuu on jo selkeä kevätkuu. missä se kevät on? 1. päivä loppuu 3kk:n punttiskortti ja 2. päivä bussikortti. kortit umpeutuu eli alkaa uusi kausi. vaan millainen. saisi tuoda uusia tuulia tullessaan ja paljon kivoja hetkiä. muuten joutuu pettymään.
vaan tällä kertaa en halua enkä aio pettyä. mulla on OIKEUS! tai se on olettamus ainakin. saa nähdä mihin päädyn. wish me luck.

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 22:39

"olispa mullakin tommoset hiukset!" -mom

[Ei aihetta]Lauantai 29.03.2008 01:10

trying to catch, you're trying!
waiting for a star to fall!
hoi kaverit. ja kaikki muutkin. mietin tässä kaikkea ja en yhtään mitään. kirjotin tätä jo viis minuuttia sitten ja en vieläkään ole päässyt eteenpäin! väli vai ei. tietoa NOT. kuuntelen uniting nationin out of touchia. mmh<3
meen kohta nukkumaan ja kerron aamulla että olenko järjissäni. voi uni tekiskin terää kun viime yönä olin uneton :<<<
hej då alla!

[Ei aihetta]Torstai 27.03.2008 23:11

te stalkkerit olisitte voineet sanoa moi :<<<<< nyt olen surullinen.

MOITorstai 27.03.2008 00:04

MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
MOI
moi
:--)

[Ei aihetta]Tiistai 25.03.2008 23:51

+ i have a bad feeling about this :< because everything went terribly WRoNG.

[Ei aihetta]Tiistai 25.03.2008 21:15

NO SHIT! saksan tiivistelmä, mitä, hmm, huomenna en ehi tekee ku on töitä? öö koht lähös pilateksee, mitä, MIS VÄLIS SEN TEEN! eiii, en kestä unien lyhenemistäääääää :::D
joo, huippupäivä!
shame on me.

ps. rakkaat vanhempani tulivat tunnin myöhässä kotiin. jouduin pitämään safkaa lämpimänä TUNNIN. siis.. aivan. nyt >

ommmmmmm...Maanantai 24.03.2008 22:41

oli kyllä huippu pääsiäinen. sain eilen tietää et isoveli on ollu samas koulus ku mie. oon ollu vähä paitsios. :---) mutta ei se mitään. nyt on simpsonikiintiö täynnä ja potterin jälkeensä jättämä aukko täytetty mämmillä. (uh, se oli pahaa!)
ja heh, tiia ja inka, me tehtiin hetken mielijohteesta ananaspiirakkaa. onnistu suhteellisen hyvin flora culinessellakin murotaikina!
ja tosiaan, tänään risto räppääjä porukoiden kummipojan kanssa ja sellasia. jonkun pitäis viel virittää mulle telkkari takasin, koska ite en HALUA alkaa konttaamaan siel.
viel ruotsin kirje ja hmm, jotain mitä piti muistaa.. nojoo, kuitenkin, huomenna on doom's day.
let's see what happens!

[Ei aihetta]Torstai 20.03.2008 22:47

this day has been a huge personal wake up call!
ainakin jossain määrin. nyt sormia kylmää ja muutenkin vähän jäädytyttää. jee, pääsiäinen. ainakin on lomaa. muuten voisin kyllä jopa rohjeta sanomaan että täysin turha juhla. en juhlista sitä kuitenkaan mitenkään, muuten kuin lähtemällä mökille, josta nyt taas voi sitten miettiä että onko se nyt muka juhlaa.
eli ehkä läksyjä koko loma? -not. mitään yleispätevää ja hyödyllistä, ei kiitos. potteria sen sijaan varmaankin. ihmiset soitelkaa mulle!
ARR, ja ongelma! inkalle lahja. olen rahaton, ja siitä syystä ideaton! loistavaa. eli otan hyviä ja ei-niin-kalliita ideoita vastaan.
ja haluan käsienlämmittäjän!