IRC-Galleria

väritön

väritön

i think you could save my life

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 23:12

it's all cool m8s!

HAAA!Tiistai 29.04.2008 19:31

sain kesätöitä! jibii. pääsen taas leiksalle vahtii skidei. tittididii, ei paha ollenkaa, nyt ees jotain äksönii luvas. 3h/vrk, 10-13 mikä työ! kivakivakiva. oon ilonen nyt. paitsi et friikkailen vähä ku väsyttää ja sillee. ja pitäis tehä kaikkee. =) mut ei se mitää. nyt on hyvä päivä. kiva sääkin. poljin himaa nopsaa mun nopsal ja sit social me ja flirtit inksulle! PISTEIT ;---) grrauh. elämä on huippuu, voin kertoo!
kannattaa muuten lukee seeprasta kaarle viikatteen juttu. ihan mainio! MASA MAINIO hohoho juuu.
WHII, ei oo viel ees pahaa tää, olisitte ollu ruokalas. nyt meen tekee (joo oikeesti) läksyjä. hihii.

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.04.2008 20:53

liikettä silmäkulmissa
aamun valot, yksinäisyys haihtuu
unesta se alkoi
uneen se päättyy
hetket parvekkeen alla
sumenee
jäljellä on vesi

voehaLauantai 26.04.2008 18:04

väsyttää mut oon naama virnees. uus tukka ja uus hubari (omg! äiti muisti minkä hintanen tää oli!) ja mmmh tehää makaroonijauhelihamösselöö allun kaa ku noi vanhukset lähtee jaalailee. yarr 8DDd
voi moikkka oikeesti ei ajatus kulje yhtään. valitin kampaajalle mun ens vuoden kursseista ja vanhojen tansseista(including puku+hiukset)! random-avautuminen? eii. oli pakko vetää kahvii et pysyin pystys siin tuolis. sain ne lärpäkkeet naamalle ja sielt valu sitä värii mun otsaa ja hehhetihee olin vaa jumissa ja luin annasta (4/08) jotain arno kotron kolumnia helsingin vuokrien korkeudesta. jjippii!
muff arvatkaapa mitä nobot!
eero on mun superstaridoli.

roman culture no wayTorstai 24.04.2008 14:29

mmh historia on syvältä.
mutta kaikki ihmiset ovat tänään tosi mahtavia. kiitti siitä.

psstTorstai 24.04.2008 01:41

haluun olla ihana

heihei!Keskiviikko 23.04.2008 21:14

idun saksanmatkan helmet + muit juduiKeskiviikko 23.04.2008 21:09

ens vuos on musta-aukko. kuolettavaa. mitä mä alan lukee arrgh mitä kurssei lololol! kaikki mitä olisin ottaas on uhkaavasti päällekkäisillä tuntipaikoilla O; jee, tenttimistä. moimoi, ruokalas suunnittelin et kirjotan 7 ainetta mutta enpä nyt tiedä. ne olis sitte nää pakolliset enkku, äikkä, ruotsi ja reaali eli psyka + sitte filosofia (maybe) ja ranska (jee moi oon sekasin) ja SAKSA (koska tajusin et oon tyhmä jos luen a-saksaa enkä kirjota sitä). karjun ja revin hiuksia! mutta ei se mitään. koitan nyt kerätä itseni tässä. --- hei. olen rauhoittunut.
juu. piti kouluavautua koska ahdistun. tulevaisuus on kamala sana. se kolisee sekamelskaa ja samanaikaista tyhjyyttä niin että keuhkot puristuu kasaan sitä ajatellessa. helpompaa olisi vain lillua tässä ajassa just nyt. mutta maailmaa ei ole suunniteltu helpoksi ja selkeäksi. kiitokset kenelle?
ah ja hei! filosofian tunti!

rpe: platon kirjoitti sykähdyttävän räjähtävää tekstiä kun taas aristoteles tiukan selkeää ja korutonta asiaa..
takapenkki r & i
r: lol!
i: ?
r: sie oot platon ja mie aristoteles!

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.04.2008 22:59

lol vielä yksi merkintä tälle päivälle sori te veeiipee ihmiset jotka ärsyynnytte! nii, oon henkiseltä horoskoopiltanikin kalat. myös vähän vesimiestä löytyy ja vähiten kaurista. yarr. ei vitsi on taas kylyymä. mutta juu ei sen enempiä heee. 8)