IRC-Galleria

vampirellah

vampirellah

Ei ole mitään lopullista totuutta siitä,kuka minä olen,minä voin muuttua joka hetki!

äitikompleksiPerjantai 14.12.2007 17:16

räjähdin tänään äidille.räjäytin kaikki elämäni paskat päin sen näköä ja odotin,että äitib ois tehny saman.
se ei tehny sitä,totes vaan,et se ei oo koskaan nimitelly mua,kuten mä tein kub sanoin sitä juopoks huoraks ja toivoin et se tu8kehtuis siihen viinaan..
äiti ei oo koskaan tuominnu mua,sanonu mua narkkariks,joka huoraa tms..nyt se sen sanoi,oot kurja narkkari,joka ehkä jakaa persettään saadakseen aineita,sana ehkä siksi,että äiti tietää,että en ole käyttänyt naiseuttani hyväksi saadakseni aineita..
äiti romutti mun toiveet riidasta,jonka päätteeksi äiti löisi luurin korvaan jne,
mulle jäi tosi sekava olo,ei auttanu yhtään sekään ku äiti otti puheeks,et aikoo antaa mulle joululahjaks lahjakortin johonki liikkeeseen.
yritin laittaa vastaan.
äiti oli liian rauhallinen,olisin hallunnu,et se huutais itkis tai löis luurin korvaan,mut ei,mä jäin taas yksin omien vihojeni keskelle,täyteen turhautumia,patoumia,joita yritin vähentää soittamalla äidille,tehdäkseni selväksi sen,että se ei enää oo mun äiti..

paino on perseestä,pakko tottua siihen.viikonloppuna paasto,haluan tuntea,mitä on oikea nälkä,nyt oon syöny ilman nälkää ja se ahdistaa niin vitusti,voi ku olisin taas edes 4kg laihempi,haluan seikkailla lähellä sitä rajaa,jossa elintoiminnot heikkenee,masokismia,ehkä,olen sekaisin,sekaisin kaikilla tavoilla,vain askeleet,jotka kuljen,ovat järkevä asia,mikään mkuu mun elämässä ei sit ookkaan muuta ku kaao9sta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.