IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2007 02:55

Perjantaina oli Come Home, hyvä ilta tosiaan.:) Niin fiiliksissä kun Praisegardenin ylistysbiisit levittäytyny ympäri Suomee ja Praisegarden ite vetämäs ylistystä uudenvuodentapahtumas Pirkkahallis.<3 Ja SuHe!!<3 Tulee niin parasta. Olin kyl niin innoissani ku Pirkkahallii tosiaa tulos ihan huippuja puhujia ja esiintyjiä sun muita! Ihan ehdoton juttu.<3

Lauantaina heräilin puolenpäivän maissa ja olo oli aika heikko. Piti mennä joululahjashoppaileen kaupungille mut eipä mentykää. Suppulle sain itseni viiden maissa, mun "kohta" kuulemma vähä kesti.:P Sit tunti hengailua ja ruokapaikan miettimistä, mut päädyttiin kuitenki Manhattaniin, mut ei jumituttu samoihin ruokiin ku ennen.:D Kokeilin Chilijuustokanaa, ja oli kyl hyvää! Chilikastike oli tulista, mutta ei liian..suuta vähän poltteli mutta ei menny makuaisti silti onneks.:)

Huomenna koitan selviytyä iltapäivästä kaupungille..onneks on sunnuntaisinki kaupat auki, voisin käydä kattomas vähä vaatetta itelleni ja sit tietty joululahjojaki jo.. En ymmärrä miten mulle oli tullu jotenki eilen iltapäivällä rahaa.:D Ku mun ymmärryksen mukaan rahat pitäis näkyä aamul tilillä eikä jotenki päivällä..katoin pe iltapäiväl tiliä ja sit seuraavaks lauantai-iltana, ja siinä välis oli tullu rahaa.. No, hyvä et tuli niin tunnen oloni rikkaaksi kun ei laskujakaan ole maksettavana. Mul on varaa panostaa itteeni ja joululahjoihin.:) Jotain uutta vaatetta, huomenna Katrille ja Tuomolle kylään, vihdoin päästään sanoista tekoihin täs kyläilyjutuski.:)

Ja maanantaina Kihniöön, jei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.