IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Nenäliina ja tylsä viikonloppu tiedossaPerjantai 02.12.2005 20:14

Mul on nuha.:< Pitiki iskee just nyt kun tänää olis ollu menoo ja huomen oli tarkotus tehä joululahjaostoksia TAMPEREELLA. No mut, koht loppuu työsopimuski ni sit on aikaaa.:> Mut ärsyttävää silti.

Ja oon ahkera työntekijä ku oon sairas _viikonloppuna_. Maanantaina kuitenki terve ku mikä.P

Joo. Taidan lopettaa ku alkaa ärsyttään tää yhdellä kädellä kirjotus (toisel pitelen nenäliinaa nenällä:/).

Hyvää viikonloppua.:)

ÄÄÄSH!Torstai 01.12.2005 18:37

Voi kökkö. Lehtijuttu piti lähettää tänää toimitukseen, mut kukahan unohti koko jutun? ÄÄH. Ehkä ne ois silti kivoja ja laittais sen silti ens vkon lehteen... Tai sit ei.:<

Tuntuu epäilyttävästi et ois iskemäs flunssa.:/ Sietäis olla iskemättä, huomenna pitäs mennä Karviaan ja lauantaina Tampereelle shoppaileen joululahjoja.

Joo. Hiljasta on.

Moikka<3

Mööh.Keskiviikko 30.11.2005 21:04

Äh.

Koitan kirjottaa lehtijuttua, Siis sain sen jo melki valmiiks, pitäs vaa lähettää se arvioitavaks nuorisotyöntekijälle..

Töis tappovauhtipäivä. Pääsin kyl koristeleen kirjastoon tuotua kuusta.\o/

Haluisin jo viikonlopun.:/

No mut. Mä koitan ny lähettää sen jutun arvioitavaks ja meen tekeen jotai fiksua.o_O

heimoi<3

Mustelmia ja lehtijuttuaTiistai 29.11.2005 22:55

On sit käsivarret mustelmil ja jalka turvonnu ku tuli otettua yhteen nuorimman pikkuveljen kaa. Kiva ku sillekki alkaa jo iskeen toi murkkuvaihe päälle..ja sata kertaa rankempana ku toisella veljellä, argh.

Kävelin tänää töihin ja takas. Aamul pyrytti lunta kasvoille ja olin iha luminen ku pääsin töihin. Illal ei enää satanu lunta, mut oli nii jäätävä ilma ettei tosikaa. Joo, liikuntaa liikuntaa. "Nauti maisemista ku sä niin tykkäät lumestaki" sano äiti. Niinnojoo, mut... ÄH.

Lähettelen täs mesen kautta kaverille biisejä..

Ja kirjottelin vähä lehtijuttua meiän nuortenpäivästä. Pitää tarkistaa pari juttua viel nuorisotyöntekijältä. Pitäs saada torstaina viimestää lähetettyä. Onneks pääsen huomen jo kahelt ni kerkiin tehä juttua viel huomen.:)

No öö tota joo..

Kiittimoi<3
Niin ja otsikkokin maailman fiksuin.:P

Pääsen seittemältä töistä..ja kävelen 2,5km pimeellä kotiin. Ja kuka unohti heijastimenki taas matkasta? Argh. No mut taskulamppu on.:D heh.

Fiilistelin taas aamulla Michael W. Smithin uusinta levyä "Healing Rain".<3<3 Piti pyytää sitä joululahjaks mut en malttanu oottaa nii ostin itse lauantaina. Ja kyllä kannatti, se on IHANIN! Siis sanat, melodia...oi!<3 Se on vähintää samalla tasolla ku Habakukin "Helposti särkyvää"-levy. En tiä kumpi on paras. Ehk Habakuk paras suomenkielinen ja Smith paras englanninkielinen. Juu, näin se on.
Nyt sit mun joululahjatoivelistaki on melkei täynnä jotai M. W. S-juttuja.:D .hih.

Eksyin tänään vanhan koulukaverin kuvia katteleen täältä galleriasta, ja ihkuttelin sen pienintä tytsykkää.<3

Totajoo. Ei kai mul muuta.

moimoi<3

JepatijepPerjantai 25.11.2005 19:02

Mul on nimipäivä.^^

Sain iskältä Joulusuklaalevyn ja Bridge-karkkirasian. OIkeesti vähänkö oon himoinnu Joulusuklaata mut on ikävän kallista ni en oo ostanu. Ja nyt sit sain sitä.<3

Sain onnittelutekstareitaki. [aatella et oon jonku suosikkikaima!]

Kohta lähen kotii PYÖRÄLLÄ. Äiti soitteli ja sit porukat laulo mulle epävireisen onnittelulaulun puhelimes.:D <3 Ja äiti viel varotteli et siel voi olla liukasta et pitää ajaa varovasti. Ihana ku ne huolehtii.<3 ;)

Mut pitää mennä moi<3

TöötTorstai 24.11.2005 20:48

Argh. Meinas oikeesti mennä hermo "esimieheen". Mie teen kaikki fyysiset työt ja tää istuu koneella ja on niin hienoo..AARGH!!
Onneks olin fiksu ja pidin suuni kii enkä antanu tulla suoraa tykitystä mielipiteeni.:P Tyydyin vain piilopiikitteleen.:> Meni pahimmat agressiot sit ohi.:D

Joomutjoo. Niskaa alkaa särkeen. Heippa te.<3

Kivaa.Keskiviikko 23.11.2005 11:59

Joo. Ihana sää, todella.<3 No ei TOD!!

Äite täs yks päivä mulle sanoki että "Sä et varmaa ikinä vois asuu missää eteläs missä ei ois lunta talvella.." No en todellakaan voisi asua, niin paljo mä rakastan talvee ja lunta ja kaikkee...!<3<3

Joo. Mä oon töissä. Pitäs ehkä tehdä töitä.*hmm* Enää kaks viikkoo töitä, sit kuukauden työttömänä ja sit muutan TAMPEREELLE.<3 Ku vaa toi asunto löytyis. Paiseilen sen takia ihan hulluna, kohta tulee paniikki ku ei TOASinkaa kämppiin tunnu toi jonotusnumero pienentyvän ainakaa sellasta vauhita et ois toivoo kämpästä vuoden alus.:/

Ja joululahjaostoksillekki pitäs keritä joku päivää. Tampereelle asti pitää lähtee senki takia. Taas menee rahaa. Vaik sitä rahaa löytyyki jonku verran, ni koitan vähä säästää tota Tampereella asumista varten.

Joo. No moikka ny taas.^^
- Vanhemmat »