IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Mun suu on nyt tyhmempi kuin ennenTiistai 25.11.2008 20:41

[Ei aihetta]Perjantai 21.11.2008 00:52

Sain työkaverilta kyydin kotiin, ei tarvinnut hytistä bussipysäkillä kauempaa eikä kävellä pysäkiltä kotiin.. Kyllähän tuohon kylmyyteen ja pahempaankin tottuu, mutta tää alkuvaihe on inhottavaa.

Nyt pitäis pakkailla viikonloppua varten..KIHNIÖÖN!

Olisinpa ollut fiksu ja ostanut glögiä kun päivällä pyörin kaupassa..no, täytyy tyytyä vaikka kuumaan kaakaoon.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.11.2008 01:50

Näin painajaista josta jäi tosi ahdistava olo koko päiväksi. En saanut tehtyä kaikkia asioita mitä olin suunnitellut ennen töihin menoa tekeväni, ja se lisäsi ahdistusta. Apean ahdistava fiilis jatkui iltaan asti. Kotona keitin teetä, sulatin pari pullaa pakastimesta ja asetuin lukemaan Aamulehteä lempimusan soidessa taustalla. Auttoi:)

Nyt kuuntelen Happoradion uusinta levyä, tykkään.

[Ei aihetta]Maanantai 17.11.2008 03:03

Tosi vaikeeta jotenki sisäistää että mulla tosiaan on nyt LYHYT tukka. Siit on oikeasti monta vuotta kun on viimeksi ollut lyhyt tukka, ja silloinkin erimallinen kuin nyt. Tunnen oloni kotoisaksi tässä tyylissä, tää on niin hyvä tähän aikaan.

Oli pakko avautua.:D

[Ei aihetta]Torstai 13.11.2008 01:10

Onko kohtuutonta odottaa 22-vuotiaalta aikuismaista käytöstä?

Näköjään ainaki joidenki kohdalla..

Hajottaa!!Keskiviikko 12.11.2008 01:41

Oman elämän puute, työajat, ruoattomuus (johtuen siitä etten ole sinne ruokakauppaankaan ehtinyt..), RASITTAVAT IHMISET (oon tottunu et eräs suuttuu milloin mistäkin, mutta jos nähään toisiamme 6-8h/pv niin miksei suuttumisen syytä voi kertoa päin naamaa vaan täytyy käyttäytyä ku mikäki kakara?)... Ja tieto siitä että tällä viikolla on joka päivä töitä. HALUUN VAPAAPÄIVÄN!!!

Väsyttää ja turhauttaa niin pahasti...

<sydän>Tiistai 11.11.2008 02:14

"Ilman Sua ei mitään jälkeen jää, en pysty edes hengittämään jos Sinua ei oo. Ei mitään elämää ei paikkaa päällä maailman voi olla ilman Sua. Ei mitään jälkeen jää, en pysty edes hengittämään jos Sinua ei oo."

Bass´n Helen - Ilman Sua

KotikotiPerjantai 07.11.2008 23:26

Kihniö!!&lt;sydän&gt;

Huomenna omat pikkujoulut, tuol oli perunalaatikko uunissa kun tulin kotiin..ja kinkkukin odottaa jääkaapissa.:) Koko perhe koolla huomenna, luksusta!

:)Torstai 06.11.2008 03:05

Mä saan tosi ihanan nimpparilahjan; eka viisaudenhampaan poisto on 25.11. JEE.-.-

Töissä jutut soljui ihan kivasti.:D

Töiden jälkeen kaupungille pitkästä aikaa, löysin itelleni farkut, kun Seppälässä oli kaikki farkut 29,95e.:)

Ja illaksi tuli ohjelmaa kun ystävä soitti ja pyysi kylään.:) Loppuilta meni mukavasti Kalevassa ihanien ihmisten kanssa.<3
Busseja vaan menee klo 23:n jälkeen huonosti, en ehtinyt omaan bussiin vaikka juoksin Kalevasta keskustorille.. Ei voi ku kiittää ihani(st)a ystävi(st)ä, hakivat mut keskustorilta ja toivat tänne kaupungin laidalle omaan kotiin, ettei tarvinnut tuntia odottaa seuraavaa vuoroa.

Ja mä niin tykkään kävellä keskustassa myöhään illalla.. Sain taas vaikka mitä kommenttia humalaisilta jätkiltä..

Huomenna onneksi vasta kahteen töihin. Ajattelin tosin käydä vielä kaupungissa, löysin edullisen parturi-kampaamonkin josta voisin käydä varaamassa ajan..:)

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.11.2008 03:25

Kattelen facebookis videoo meidän viime kesän lastenleiristä..MUISTOJA! Leirit on aina ihan parhaita!<3

Tää työpäivä oli kyllä niin tapahtumarikas ettei toista..varsinainen työpäivä (kakkukahvien jälkeen:D) alkoi lattian pesemisellä konttausasennossa. Jääkaapin tiivisteet on melkein sanoneet itsensä irti, samoin kuin hyllyjen kannattimetkin. Tuli sitten pari hyllyä alas ja keittiön lattia sai kannullisen mehua ja vähän maitoa osakseen..
Ilta päättyi naurunkyyneliin, puhuttiin mm. purkkeihin pakattavista unelmapoikaystävistä.:'D

Mulla on paidan selkämyksessä teipinpala jossa lukee "Oot hauska" <3 Tytöt on ihania.:)