IRC-Galleria

vanillac

vanillac

vaaleenpunaset lasit on ihanat <3

Blogimerkintä

- Vanhempi »

haaste vastaanotettu :)Maanantai 20.02.2006 15:49

kiitti suvi pirusti =P


Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. 2-addiktio.. mä en voi ikinä ostaa esimerkiks yhtä lasii tai kynttilää jne jne.. ku sit sille tulis yksinäistä.. aina pitää olla sille kaveri, ettei sille tuu paha mieli.. eli pakko ostaa vähintään kaksin kappalein asioita.

2. mä säästän lähes kaiken.. en yksinkertasesti osaa heittää pois tyyliin mitään, millä on ollut merkitystä mulle (tavarat tai sit ne asiat, joita ne tavarat edustaa mulle).. joskus joku onnistuu mut pakottamaan tai tekee sen mun puolesta.. mut mulla on ihan hirveesti kaikkia tavaroita ja lappusia ja vanhoi lippuja sun muita sen takii, et ne on pakko pitää tallessa, ku ne on muistoja..

3. tekstariaddiktio.. se alko siitä, ku mä muutama vuosi sitten kirjottelin ihanii ja tärkeitä tekstareita ylös paperille ennenku poistin ne kännykästä.. nykypäivänä mä kirjotan KAIKKI ylös ennenku poistan ne.. ikävä riippuvuus..

4. kun puhutaan ihmisen sisäelimistä tai verestä tai mistä vaan sellasesta.. mulla lähtee täysin voima oikeasta kädestä ja oikeasta jalasta ja mahassa tuntuu pahalta ja joskus meinaa oksettaa.. sillon ei vaan yksinkertasesti pysy edes kynä kädessä eikä mtn. omituista :P

5. mä EN aja autoa keskustassa.. en missään vähääkään isommassa paikassa suostu auton rattiin!! se on kamala pelkkänä ajatuksenaki.. mä tykkään ajaa, mut siis jos mä lähden kaupunkiin ajamaan, nii siitä tulee vaan peltiromua ja ruumiita.. ihan varmasti mällään auton.. en vaan kykene.. ei ei ei..


mä haastan seuraavat:

paastaine
basiliski
dreamcatcher_
krise86
JeCi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.