IRC-Galleria

Merenkäyntiä alkajaisiksiTiistai 18.07.2006 02:14

Köydet irroitettiin Porin Reposaaresta iltapäivällä kolmen jälkeen. Lähtömaljana toimi fbi-tyyliin neljän ruusun bourbon. Tankkailtiin vettä ja löpöä ja suunnattiin nokka kohti Raumaa, ajatuksena yöpyä Olkiluodon lähistöllä sijaitsevassa Reksaaressa. Ensimmäisellä avovesipätkällä tuulonen tuiversi jo sen verran, että äippä haki pelastusliivit päälle, irtotavarat uudelleensijoitettiin ja mieleen muistui, että pahoinvointipillerit unohtuivat kotio. Tekniikkakin petti pariin otteeseen, eli läppäri - merikarttacd - gps -yhdistelmä tilttasi täysin. Tästä viisastuneena pienen paniikin jälkeen (kun kukaan ei tarkalleen tiennyt, missä ollaan, paitsi että jossain jonkinlaisen matalikon lähellä) loppumatka luettiin tarkasti myös perinteistä paperikarttaa.

Puoli kahdeksan maissa oltiin kuitenkin onnellisesti Reksaaren nurkilla, ja huomattiin, että muutama muukin vene oli sinne jo majoittunut. Vaihdettiin lennosta määräsatama vastapäiseen Levätys-saareen. Levätys on Rauman Työväen Veneilijöiden (sdp-pursiseura :DDDD) saari, jossa oli tosi mahtavat tilat ja maisemat. Meidät kutsuttiin heti saunaan ja grillaamaan, saunasta kiltisti kieltäydyttiin väsähtäneinä mutta maggarat grillailtiin kauniissa katoksessa. Saaresta löytyi myös ns. päärakennus jossa oli kunnon tanssisalikin - ja seinällä seuran säännöt, joissa mm. mainittiin saaressa oleskelun olevan sallittua VAIN seuran jäsenille tai heidän vierailleen =P. Vanhukset suunnittelivat jo jäseneksi liittymistä (kertamaksu 170 e / nuppi ja vuosimaksut päälle).

Huomisellekin on luvattu jonninmoista tuulta, päätettiin ajella Uudenkaupungin ohi Kustaviin ja siellä majoittua Katanpään vanhalle linnakesaarelle. Katellaanpas huomenna, ollaanko Katanpäässä vai muualla. Nyt nukulle kuuntelemaan peltisten peräpoijujen hassua kirskunaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.