IRC-Galleria

en jaksa edes ryhdistäytyäKeskiviikko 03.05.2006 19:06

Ruikutus jatkuu. en ole kuvannut niitä helvetin miljöökuvia, sitä yhtä enemempää, kahteen on ideat mutta kun pitää noita ilmojakin kyttäillä ja toiseen mallia kinuta. Kiinnostus on laskenut kun lehmänhäntä eikä tunnu nousevan millään.

En tiedä saanko kuvia aikaiseksi. En jaksa yrittää ja mielummin olen viemättä mitään kuin huonoja kuvia. Niin ja se yksi minkä otin oli huono.

Tuollainen paketti jonka jo heti tietää ettei siitä selviä, lyö kyllä kasvoille niin ettei kykene edes alkamaan tekemään mitään.

Töissä olen tehnyt sen museon kuvia. kuvasin mm. yhdet avajaiset polarisaatiosuodin linssin nokalla ja ihmettelin kovasti mikä on ettei salama riitä ja tarkennuskin on turkaisen hankalaa. Fiksu olo kun huomasin asian.

Pitäisköhän alkaa ettii kaupan kassalta töitä?

Lisäksi tajusin että ei ole se kovinkaan hyvä syy pelätä epäonnistumista etten ole tehnyt miljöökuvia ennenmmin. Olenhan minä tehnyt miljöö yo-yms kuvia enemmän kuin studio kuvia ennen tänne tuloa. En ole ehkä vain mieltänyt niitä miljöökuviksi ja ei ole ollut tuollaista saakelin a4 nivaskaa ohjeita mukana viemässä intoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.