IRC-Galleria

kuvasin autonSunnuntai 07.05.2006 17:21

Kuvasin perjtantai yönä auton. Meni vähän liian myöhään aloittaminen ja lopettaminen, mutta kai siitä kouluun kuvan saan aikaiseksi. Neiti ei ollut oikeastaan ajatellut laisinkaan että ne autot pirskatti vie, eivät ole neliskulmaisia laatikoita, vaan ne heijastavat valoa ihan miten ja minne sattuu. Se logiikka että pystytät valon tuohon, niin se kääntyy noin ja irrottaa tuon reunan taustasta ei todellakaan toiminut kuten kuvittelin tietenkin. Ottaen huomioon että olin raahannut puolistudiota mukanani ja valaisin sitten auton kahdella kädessä olevalla flässillä (yksikin olisi riittänyt, jos olisi latautunut nopeammin, olivat manuaalilla ja kahdella samanlaisella vuorotellen väläyttelin autoa valomaalaus tyyliin).

Mutta hyvä kun kuvasin, opin varmasti ja tulihan tuosta kouluun kuva. Olin tuosta auton kuvauksesta vähän puhunut sivumennen että voisi sellaisen tehdä kouluun ja asia sitten vähän niinkuin järjestettiin (ts. minua potkittiin vaivihkaa tekemään jotain) joten mikäs siinä kuvatessa.

En muuten ymmärrä autoista mitään. Onneksi ei tarvinnut ymmärtääkään. Valokuvauksesta ehkä tarvitsisi ymmärtää vähän enemmän.

Tänään koitan ottaa taas yhtä miljöökuvaa. Katsoopa mitä siitä tuleman pitää, ideaa ei ole, mutta jotain on pakko kuvata. Jos tulee huonoja, menen kouluun ilman kuvia. Se on mielestäni pienempi paha, kuin mennä omastamielestäänkin tosi huonojen kuvien kanssa. Huonoksihan kaikki kuvat muuttuvat siellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.