IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

se olikin nyt eikä viidestoistapäiväTorstai 11.05.2006 13:49

Neiti valokuvaajan piirrustus hommat meinasi kusahtaa. Onneksi olin "ajoissa" liikkeellä ja vasta ensi viikolla valmiiksi luvatun kannen piirtelyn viimeistelyn päätin aloittaa jo tänään. Varmistin sähköpostista piirroksen mitat, ja kappas huomenna kannen pitäisikin olla ehdottomasti toimituksessa, muistinpa väärin päivämäärät. No, eipä ainakaan viimeistelyn kanssa montaa päivää arvottu. Ja tulipahan todettua, että kyllä se kuvaaminen on mun juttu eikä piirtely.

Olin eilen assarina yksissä ulkokuvauksissa (koska tungin sinne) ja käytin tilaisuutta hyväksi raahamaalla paikalle myös itse valot ja kamerat. Kuvasin tosi näppäristä kouluuni kuvan " ulkomiljöö -olosuhde kirkkaassa auringonpaisteessa". Sitten kun näppärästi vielä opin, että kameran näyttöön ei kannata luottaa ja aivojansa voi käyttää niin olisi aika hienoa. Ei käynyt mitenkään mielessä että kun vasten aurinkoa kuvaa, niin siitä voi kenties tulla aukon heijastuksi kuvaan, jotka eivät siinä mininäytöllä näy. Muistan kyllä miettineeni, että pitäisi varmaan käyttää toista putkea, kun siinä on vastavalosuoja pidempi, mutta sitähän kannattaa vain miettiä hieman eikä toteuttaa.

No kuvia tuli, panostukseen nähden ok-laatuisia. Kun siis en panostanut muuta kuin pykäsin lampun pystyyn, enkä ajatellut juuri mitään, niin ok.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.