IRC-Galleria

kesä. melkein loma.Maanantai 22.05.2006 20:38

Melkein loma koulusta alkanut. Vain noin kymmenenkuvaa pitää saada kesällä aikaiseksi. Vielä se tuntuu kohtuulliselta, voi olla ettei kovin pitkään. Jonkun aiheen piiristä pitää kaikki ottaa.

Koulusta jaksa enempää jauhaa, en pidä siitä kritiikkityylistä, jossa ei saa mitään muuta irti kuin upottaako joku kuva taustaansa vai ei, jos se vaihdetaan mustavalkoiseksi ja katsotaan silmät kiinni.

Opetuksessa tullut opettajalta pari pikku kämmiä, joten se mitä uskoo ja mitä ei usko, suhde kääntyy edelleen jälkimmäisen hyväksi, ikävä kyllä. Oho-eiku-meininkiä ollut toi miljöötouhu. Onhan se ymmärrettävää jos opettaja ei ole sellaisia demoja ennen pitänyt, mutta en haluaisi olla harjoitusryhmässä. Pitäisi siellä joku tietävä olla valvomassa ja puuttumassa ssioihin jos menee vikaan.

Mutta, kai sitä kuvaamaan oppii vaan kuvaamalla ja kuvaamaan tuo paikka pistää. Se käsitys vain, mitä olen oppinut ja mihin pitäisi kiinnittää huomiota ja millä "tasolla" olen, on minulta itseltä kovin hukassa.

Valitin siltikin koulusta. Töissä on minun kannaltani ollut hieman hiljaista. Pitäisi alkaa omia asiakastöitä tekemään enemmän, tosin ensin tarvitsee hankkia ne maksavat asiakkaat.

Kaverini (joka ei kyllä ole maksava asiakas), hääkuvaus on kesällä ja minua hieman nyppii, ettei hän ole vieläkään, vaikka jo jouluna asiasta aloin painostaa, kertonut minkätyylisiä hääkuvia haluaa. en ole elämässäni yhtään hääkuvaa ottanut, joten olisi ehkä harjoittelun tai ainakin etukäteen miettimisen paikka. Hääkuviakin voi toteuttaa niin kovin monellalailla... Viikossa ei paljoa ehdi miettiä/harjoitella.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.