IRC-Galleria

asiat eteneeTiistai 01.04.2008 02:25

En muista milloin olisin kirjoittanut tänne viimeksi.

Nyt on Studio tila, tänään hain maalia ja kittiä -huomenna lukkiudun sinne askartelemaan. Tänään olen askarrellut mainosteippauksia ikkunoihin -suunnitelmia siis toteukseen, kai ne teippaukset pihinä askartelen itse seinäänkin (tähän voisi huomauttaa, että joku käsitys aiheesta muonoisin työharjoittelun takia on -samoin yksi entinen teippaaja löytyy lähisuvusta, ja sukulaiset saa aina töihin helposti.)

Tilan pitäisi olla valmis toukokuun alussa, aika menee ihan hirveän kovaa vauhtia, olen tehnyt kuvausjärjestelyä firmani nimissä, melkein koko kuukauden. Nyt on tärkeintä että saan homman pyörimään, eikä se että alkaisin nirsoilla.

Pikku hiljaa myös kuvauksista alan samaan kiinni. Viime lauantain hääkuvauksesta nopealla katsomisella olisi yksi "kilpailu" kuva olemassa, jos siis innoistuisi osallistumaan kilpailuihin (ajatukset ovat kovin kahtia jakautuneita edelleen muotokuvauspuolesta). Ylihuomenna on minulle hieman ajatustavaativa tuotekuvaus edessä, sinänsä yksinkertainen tuotekuva, mutta tuote itsessään sattuu olemaan hankala kuvattava pintansa ja muotojensa takia, tietää hieman rakentamista että tulee kuva.

Olen positiivisella mielellä, vaikka rahojen riittävyys ja niiden oikein sijoitettavuus tuottaa harmaita hiuksia, kuten myös yksi tavaratilaus jota en saanut ameriikasta onnistumaan, sekä kirjanpidolliset seikat ahristavat hieman. Hylkäsin juuri laajan kirjanpito-ohjelman ja siirryin käyttämään yksinkertaisempaa ohjelmaa, tulee reskontrat korvista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.