IRC-Galleria

uusia asioitaTorstai 19.06.2008 12:52

Kuvasin eilen ensimmäistä kertaa alastonta ihmistä. Kuvasta tuli minusta nätti, laitan sen joskus varmasti esille, kun aika tulee. Ehkä tykkään senkin vuoksi että tein itselleni erilaista valoa pitkästä aikaa.

En ole alastoman ihmisen kanssa ensimmäistä kertaa tekemisissä. Vajaat kymmenen vuotta sitten koulun puolesta istuin elävänmallin piirustuskursilla, josta tykkäsin -2minuutin luonnokset olivat minua varten tehtyjä, pidempään ei piirtelyyn minun keskittymiskykyni tahdo riittää.

Itseasiassa olin vasta kurssiviikonloppuna kaverille assarina alastonkuvauksessa. Siellä jouduttiin aika paljonkin miettimään asentoja -mitkä olisivat sekä sulavia, aiheeseen sopiva että myös samalla niin että eivät ole liian paljastavia.

-Nyt pääsin helpomalla, tiesin jo etukäteen miten mallin asettelen, ei tarvinnut arpoa kuvatessa. Se "oho-eiku -ei-toimi" meininki ei pidemmmän päälle kuulosta hyvältä. Usein kyllä kokeilen kuvattavien kanssa joten erilaista, ja puolet niistä ei toimi, sanon sen suoraa yleensä milloin kuva ei minusta toimi, sitten vaihdetaan asentoa toimivampaan. Hakemista. Sitapaitsi toinen vääntö sopii toiselle ja toinen toiselle.

Kuulostan ihan muotokuvaajalta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.