IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Uutuuden viehätys ja kuvauspäiväkirjaLauantai 29.10.2005 02:27

Menin tähän minäkin näemmä. Saapi nähdä kauanko innoistus kestää. Oikeastaan minulla ei ole mitään kerrottavaa elämästäni, mutta toisaalta päiväkirja internetin ihmeellisessä maailmassa on myös minun mukanani erilailla kuin se kirja johon kirjoitan vain lyijykynällä, että voin kumittaa pahat oloni tarvittaessa myöhemmin pois.

Tämä voisi olla kuvauspäikirja, sellaista on pitänyt alkaa pitämään. Lähinnä itselleni että miten edistyn kamerantakana olevana ihmisenä. Olisi pakko alkaa edistyä vähän reippaampaa tahtia, tuntuu että vain takapakkia tullut, laiskuuden osasyynä.

Tuo uusi galleriakuva on tänään otettu. Taidepläjäys, joista en oikeasti edes pidä. Kokeilin uutta salamaa, joka näyttää koomiselta verrattuna kameraan koska on saman kokoinen tai isompikin kun itse runko. Salama keinuttaa myös kameran painopistettä vähän hankalaan paikkaan, kamera on muutenkin vähän pieni käteen, pitää miettiä sen akkukahvan ostoa.

Pitäisi lukea ne salaman käyttöohjeet kunnolla, manuaalitoimintoa nyt hieman testailin. Lisäksi pitäisi oppia hahmottamaan tuo salaman teho, se on ohje-luvultaan varmaan tuplat edelliseeni salamaan verrattuna (jota en uskaltanut tuohon digirunkoon laittaa kiinni).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.