IRC-Galleria

tänään ei kuvataLauantai 29.10.2005 19:37

Photoshop on auki, mutten ole avannut siihen vielä yhtäkään kuvaa. Olisi yksiä kasvikuvia, ihan itselle teen niitä, syvättäväksi kun vain jaksaisi tehdä.

Lupasin kuvata yhden lapsen yksivuotiskuvat ensiviikolla. Minua alkoi pelottaa eilen illalla se sitten. On ehkä aihettakin pelätä, jos kukaan ei ehdi auttaa tai neuvomaan minua hetkeäkään. Epäilen suuresti saanko taustaa pystyyn edes yksin, myös valojen kanssa olen epävarma, pehmeää ja löysää valaisua teen varmasti, ja joku haju on siitä mihin ne valot pystytän, mutta niiden käytöstä ei ole kunnon käsitystä. Pitää varmaan harjoitella hieman etukäteen, en ole kuvannut noilla salamoilla ollenkaan itse.

Jostain se kuvaaminen on pakko kumminkin aloittaa, myös lapsien suhteen. Pitää keräte itsevarmuus takaisin keskiviikkoon mennessä.

Kuvaan varmaan vielä jpg-tiedostoja, RAW-ia pitänyt alkaa kuvaamaan, mutta pitää etsiä ne jotkut ajurit-mitkä-lie-ovatkaan että saan ne auki koneella. Uskon että jpg-tiedostot menevät ihan hyvin tuossa. En ota nyt kolmatta uutta asiaa tuohon yhteen kuvaukseen enää mukaan. Tietenkin voisi kuvata molemmat, mutta onko se sitten tarpeellista? pitää miettiä. (ainakin elän käsityksessä että kamera tallentaa saman kuvan molempiin muotoihin jos haluan).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.