IRC-Galleria

tämän kuun tiedoteMaanantai 27.10.2008 12:49

Kuvasin perjantaina ensimmäisen oman ns. suuren asiakkaan kuvia. Ne olivat hyvin bulkkikuvia eivätkä varmasti ole niin isossa levityksessä kun mitä edellisen työpaikkani kuvat olivat (kuvasto jota painettiin noin 1.8 milj. kappaletta) mutta on silti mukava ujuttaa jalkaa vähän isompiin piirehin -> tietenkin luen tämän myös niin että tälle voisi olla jatkuvuutta. Vaikka ovatkin bulkkikuvia, eivät ole helpompia koska on kiiltoa ja kuultoa.

Kävin myös tuossa viime kuussa yhden somistuksen tekemässä edelliseen työpaikkaani ja kuulin että oli tullut kuvasta hyvää palautetta. Se oli myös mukava kuulla, vaikka sitä itse en kuvannut (no tuon työpaikan tapaan kuuluvasti henkäilin kuvaajan niskaan vuoroin nurisemassa ja vuoroin kehumassa miltä kuva tai sen jokin osa näyttää. Siellä kuvaajat ovat vain tekokoneita, esimerkiksi kuvaajat eivät mistään kuvista päätä ruutuja jotka menevät asiakkaalle)

Näillä pienillä positiivisilla asioilla pitäisi jaksaa talven yli. Hieman hiljaiselta näyttää talvi. tosin ensi kesän juoksen olettavasti pää kolmantena jalkana, joutuu joillekin myymään jo e-oota (tai ei-ehdi tässä tapauksessa).

Ainiin, vaalikuvauksista ei jäänyt pahoja traumoja -seuraavaksi tuplaan hinnan kylläkin tuollaisiin, mutta nyt meni studion tunnetuksi tekemiseen osan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.