IRC-Galleria

uusi vuosiSunnuntai 11.01.2009 00:30

Vuosi vaihtui nopeasti, mietin itsekseni tuossa että oikeastaan hyvä että perustin yrityksen nyt, jos olisin aikaisemmin perustanut, olisin pelännyt taloustilannetta (jos siis olisi mennyt hyvin) ja jos yrityksen perustaminen olisi tänä vuonna edessä niin kai se hieman enemmän mietityttäisi. -Nyt näkee sitten samantien miten tulee ns. "vaikeana aikana" ja turha enää itkeä.

Kuvauspuolelta tajusin eilen, että en juurikaan ota kuvia alaviistosta, otan suurimman osan tasolta, ja joskus yläpuolelta. Alaviistosta kuvaaminen toki on hieman hankalampaa, kun puhutaan ihmisistä mutta voisi sitä hieman uristaan pois liukastella.


Entisessä koulussani alkoi tällä viikolla jatko ryhmä, mietin sitä hieman että pitäisikö aloittaa, mutta kun tänään kuulin hieman tehtäviä mitä siellä teetään taas oli olo että onneksi en osallistunut. En olisi halunnut hakata taas kerran päätä seinään. Siellä on uudet tuulet ja uudet opettavat, hyvä ja huono asia. Jos tuossa koulussa joskus haluan jatkaa opintoja niin en halua olla koekaniini ryhmässä.

Ei oppi olisi pahasta, mutta jostain muusta sitä olisi haettava. -varsinkin jos alkaa liikaa rutiineita tulla. Voisi tehdä omia projekteja enemmän, sitä voisi oppia ihan itseseenkin jos vain uskaltaa ja ylipäätänäs saa aikaiseksi aloittaa jotain hieman kunnianhimoisempaa projektia. Ehkäpä joku päivä...

Noihin rutiineihin pitää sanoa että mielestäni en tee mitenkään huonoa jälkeä peruskuvauksessa, mutta jos itseä alkaa homma tuntumaan haasteettomalta se on pelottavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.