IRC-Galleria

tehnyt töitäTorstai 28.09.2006 02:28

Olen tehnyt töitä. En itselleni hyödyllisiä, mutta jollekin taholle toivottavasti kyllä.

Koulukuvista tuli viimeksi juuri sellaista mitä kuvittelinkin, eli en palauttanu laisinkaan pääkuvaa. Ei viitsi palauttaa kuvaa joka vain haukutaan, tiedän itsekin jo ne asiat mitkä kouluni luokittelee virheiksi kuvissa, ja mikä ei käy. Palautan mielummin huonon kuvan sinä päivänä kun ei oel mahdollista saada palautetta -koska en halua sitä.

Uudet kotisivut olen päivittänyt, jos en ole mainnut. Niille kannattaa sankoin joukoin mennä tuijottelemaan kuvia ja sitten tahtoa minut kuvaamaan kaikki kissanristiäiset -tulen onnelliseksi siitä. Kotisivuja saa kehua. Saa niitä (kotisivuja) haukkuakin, mutta se on perusteltava, kehuja ei tarvitse perustella. kuvien koolle voin mahdollisesti tehdä jotain ja yksi hakemisto ei toimi yhdellä sivulla, joku päivitys tms ongelma, en ole sen iWebin kanssa ihan sujut.

Mutta nyt nukkumaan, olen tehnyt alkuviikolla nyt niin paljon töitä että voin loppuviikon nukkua aivan rauhassa, huomenna menen katsomaan mailit ehkä. Sitäpaitsi työnantaja on kölnissä messuilla, joten mitään yllättävääkään ei pitäisi tulla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.