IRC-Galleria

jotain aikaiseksiPerjantai 20.01.2006 00:00

Olen ollut ahkera tänään. Olen a) kalibroinut näytön, joka muuttui yllättävän paljon ollakseen jo kertaalleen kalibroitu (no niin muuttu kyllä töissäkin, siellä on uusi vekotin jota lainasin. Spyder2 tms jos jotain kiinnostaa). b) käsitellyt lapsikuvat, jotka kuvasin 2.11 ja sain niistä mitä vanhemmat haluavat 1.1 listan...

Vielä on tekemättä sen tytön joka oli mulla mallina viime tehtäviin kiitoskuvat. Pitää ne tehdä tässä joskus, tosin fiksuna likkana lupasin että ne kuukauden sisällä käsitelty, niistä on kaksi tehtynä koulun takia se on ihan hyvä juttu.

Lapsi kuvien ihon kanssa oli ongelmia. On kovin vaikea määrittää millainen iho sillä kersalla kuuluisi olla, ettei tule kuolleen kalpean näköistä, muttei toisaalta liian keltaistakaan. No sen näkee sit mitä sieltä kehittämöstä tulee.

No noita on syytä kuvia käsitelläkin, koska huomenna kuvaan, lauantaina kuvaan ja seuraavaksi lauantaiksi on myös työkuvauskeikka. Saapas kuva on onneksi valmis, sain sen tehtyä töissä (mikä myös siitä kiva, että g5 (Vai mikähän on) ison kasan muistia lisäksi pyörittää kuvaa vähän nätimmin kuin tämä iMac ja giga muistia). Olen yrittänyt totutella tasomaskeihin, ne olen pitkään tiennyt ja osannut kyllä käyttää, mutten ole oikein tottunut käyttään, tekee helposti miten on ennenkin tehnyt. Photoshopin nelosversiossa ei tainnut sellaisia olla... SIeltä on paljon kummallisia työtapoja jäänyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.