IRC-Galleria

pari viikkoa yksinPerjantai 12.01.2007 23:18

Rapee pari viikkoa mennyt Studiolla yksin. Tai yksin ja yksin, vuokralainen on siellä ollut töissä ja yksi likka aloittaa saman koulun kun minä, tosin koulutusohjelma on sellainen että ei tarvitse opso-paikkaa ja koulua on hieman enemmän. Eli tätä tyttöä on näkynyt, työnantajan sukulaisia ja minäkin tunnen entuudestaan. Auttelin häntä hieman ennen koulun alkua tentin kanssa, asiathan käskettiin selvittämään etukäteen, joten en nähnyt siinä väärää että kaivoin omat alku-tenttini ja katsottiin yhdessä vastauksia, ja yritin sitten selvittää miksi joku asia on niin tai mitä asia on.

Luonnollisesti myös se että kun kuvaan yhden studiokuvauksen siellä sillä aikaa, koulutöitäni, niin juuri silloin naapuristudion kuvaaja hyppii kyselemässä ties mitä lainaan, ja muuten ei näy miestä kahden viikon aikana. Itse annoin tulla etsimään tavaroita, ja ei se mitään mutta hyvä osuma vain tuon ajan kanssa.

Yksi kuvaus meni hyvin, jonka tein omin päineni ja omin lupineni. Toinen asia mikä ei mennyt niin kamalan hyvin oli eräiden työnantajna ottamien kuvien toimittaminen painoon -ne ovat kadonneet, tai en jotenkin löytänyt niitä. Etsin kyllä ja valvoin öitä. Nyt jo pelkään että joku kaivaa ne jostain esille ja kertoo "löytyihän ne ihan helposti", pirun hyvä asia se olisi -mutta ei minulle. Graafikolle on hieman noloa soitella "kuvat on hukassa, mietitäänkö jotain varasuunnitelmaa? ai sitä on jo alettu painaan?".

Mutta hengiss olen ainakin minä, ja tänään myös työnantaja tuli suomeen takaisin. Luonnolliosesti kahden viikon aikana tietenkin puolet tekstiviesteistä ei mennyt perille työnantajalle, -ne tärkeimmät tietenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.