IRC-Galleria

vaihdosMaanantai 16.04.2007 22:51

Työpaikan vaihto näyttää varmalta. Varmaahan on ollut jo jonkin aikaa että lähden tuolta, en ovet paukkuen ihan hyvässä hengessä ja varmaan kuvaan kesän hääkeikkoja vielä vanhassa paikassa. Ainakin tavarat on luvattu toivon tilankin olevan käytössä vaikka taitaa vain yksi studiokuvaus olla -onneksi, miljöössä on kivempaa.

Uusi paikka on jo suullisesti minulle luvattu, paperit pitäisi mennä täyttämään tässä joku päivä, olen taas yhteen jos toisenkiin virastoon ollut yhteyksissä, opson tuet kun voi anoa uudelleen/siirtää tms -en minä tiedä mutta vaatii erinäköistä asiointia. Uusi paikka on henkilömäärältään ja tiloiltaan isompi ja pääosin en tule siellä kuvaamaan, ja jos totta puhutaan sen tyylinen kuvaus ei minua ihan hirveästi kiinnosta, mutta koen että on varmasti älyttömän opettavaista olla sellaista seuraamassa, kuten oli tuolla edellisessäkin paikassa. Sitä paitsi tarvitsen työpaikan ja jos saan kouluni loppuun siinä samalla sitä parempi. Uskon että työ on kumminkin vaihtelevaa saa olla ihmisten kanssa tekemisissä eikä vain koneiden, että ihan iloisin mielin tuonne lähden kunhan nyt saadaan paperit kuntoon. Sen verran pessimisti olen että en viitsi mitään tuulettaa ennenkuin asiat ovat varmana paperilla, vaikka epäselvyyksiä ei pitäisi olla.

AMK:n on laitettu myös hakuanelu menemään, saa nähdä ottavatko pääsykokeisiin sen tyylisillä kuvilla. Se on hieman ajan pelaamista, mutta voin pohtia vielä että menenkö pääsykokoisiin ja jos nyt arpa osuisi ja pääsisin sisälle niin minua ei edelleenkään sinne kukaan pakota menemään. (Vaikka tuntuisi varmaan tosi hullulta jos en menisi, kyllä sinne nyt hakee kumminkin sillä periaatteella että sinne myös haluaa, mutta jos tässä joku fiksunpi ja kuvattavampi vaihtoehto ilmeentyisi taivaalta sitä ennen).

Sellaista tällä kertaa, kesälomaa vietellen ja papereita täytellen. Näyttöportfoliokin pitäisi väsätä, kuvat jouduin onneksi jo valitseen ja ne tulivatkin jo paperilla minulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.