IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ai ai Ääliöt <3Keskiviikko 12.08.2009 00:51

Äkillisesti alkanut verkkonuoliaiskuume aiheutti tänään uuden perheenlisäyksen. Ääliön ei ole hyvä yksin: verkkonuoliaiset tarvitsevat kavereita, joten menimme tänään takaisin Stokkalle etsimään kavereita. Iloksemme huomasimme, että jaguaarimonnisen tarran vieressä oli verkkonuoliaisen hinta, ja eilinen väärä tieto johtui siitä, että myyjänä sattui olemaan kausimyyjä, joka muisti meidät eiliseltä. Hän tuntui olevan kovin hämmentynyt ja pahoillaan kun kerroimme tapahtuneesta erheestä, ja samassa meitä siirtyikin palvelemaan keskustelun kuullut osaston vakiomyyjä. Häneltä saimme hyvin asiantuntevaa palvelua, ja tuntui tietävän ihan tosissaan verkkonuoliaisista. Nyt on hyvä mieli, seivasivat tilanteen hyvin ja antoivat jaguaarimonnisen & verkkonuoliaisen erotuksenkin (huimat 0,60e) ilman kuittia takaisin.

Ostettiin siis neljä kaveria Ääliölle. Nyt on kovat mietinnät käynnissä, minne saadaan mahtumaan 250-litrainen allas ääliöparvea varten. Tuolla ne nyt vipeltää laumassa, kaunista katsottavaa kun niillä on seuraa toisistaan <3 kaikki tuntuvat sopeutuvan tosi nopeasti, vipeltävät kovasti ja syövät minkä ehtivät. Nyt kipaisemme vielä toimistolle hakemaan niille lisää piilopaikkoja.

Pää-Ääliö on kasvanut ihan sikana. Nämä uudet Ääliöt on samasta altaasta kuin Pää-Ääliö, mutta Pääliö on silti ehtinyt jo kasvaa selvästi isommaksi. No eipä sillä tosiaalta vuorokauteen ole ollut juuri mitään muuta tekemistä kuin omnomom syödä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.