IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

Pikkukuviin liittyneet ongelmat korjattuMaanantai 19.08.2013 13:49

Viikonlopun aikana kaikki IRC-Galleriassa olevat pikkukuvat eli thumbnailit eivät latautuneet. Vika on nyt korjattu, ja pikkukuvat alkavat toimia normaalisti tämän päivän aikana. Aamupäivällä voi esiintyä hitautta kuvien lataamisessa, mutta se menee kyllä ohi päivän mittaan. :)

Pahoittelut häiriöstä!
IRC-Galleriassa maanantai-iltaisin pyörivä, Oulun kaupungin nuorisopalveluiden ja Oulun poliisilaitoksen yhteinen Jepari-Chat on voittanut Eurocities 2012 -innovaatiopalkinnon. Eurocities-palkinto jaetaan vuosittain parhaan innovatiivisen palvelun kehittäneelle eurooppalaiselle kaupungille.

Käykäähän onnittelemassa Jepareita Jepari -yhteisössä! :)

Lue lisää Ylen uutisesta:
http://yle.fi/uutiset/poliisin_nuorisochatille_merkittava_kansainvalinen_tunnustus/6368076

Kaikilla käyttäjillä näkyy oman profiilin vasemmassa reunassa alhaalla Vierailuja-laatikko.Laatikon statistiikoissa oli aiemmin vika, jonka vuoksi viikkokävijöiden määrä nollautui aina keskiyöllä. Vika on nyt korjattu, ja laatikko näyttää kuluvan päivän osalta profiilissasi ja sen alasivuilla (blogit, kuvasivut jne) vierailleiden käyttäjien määrän. Viikkoluku kertoo aiemmasta poiketen viimeisten 7 päivän kävijöiden yhteismäärän. Jos päiväluvut ja viikkoluku eivät täsmää yhteen, ei hätää - silloin joku tai jotkut käyttäjät ovat käyneet profiilissasi monta kertaa viikon aikana.

Hauskaa tilastojen tarkkailua kaikille ;)
Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi, Suomen Lukiolaisten Liitto, Suomen Ylioppilaskuntien Liitto SYL ja Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien Liitto SAMOK keräävät 15-29-vuotiailta tietoa nuorten ja nuorten aikuisten toiveista ja ajatuksista kuntaan ja sen palveluihin liittyen.

Kyselyn tulokset julkaistaan 18.7. Porin SuomiAreenalla ja järjestöt käyttävät tietoja omassa vaikuttamistyössään kuntavaalien yhteydessä. Vastaamalla autat vaikuttamaan siihen, että kunnat ovat nuorille ja nuorille aikuisille hyviä paikkoja asua, elää ja tehdä töitä.

Kyselyyn pääset tästä. Kiitos avustasi! :)

Äänestelkääs päivän kuvia! :)Torstai 22.03.2012 13:39

Etusivulla on näkyvillä joka päivä Päivän kuva, jonka te, arvon käyttäjät, olette äänillänne valinneet. Nyt on taas aika löytää lisää Päivän kuva -ehdokkaita. :)

Jos siis on tylsää ja mietit mitä tehdä, niin vinkki: surffaa esiin nättejä, hauskoja tai muuten vaan mieleenpainuvia kuvia, ja äänestä niitä klikkaamalla kuvan vasemmalla puolella olevaa "Äänestä Päivän kuvaksi" -linkkiä.

Ideoita voi hakea ja hyviä kuvia nostaa esille esimerkiksi Ehdota Päivän kuvaksi -yhteisössä :)

Oulussa tänäänTorstai 23.02.2012 03:28

Baaritiskillä naapuritilaajien toimesta:
"Jos me ei kohta saada palvelua, ni lähetään toiseen paikkaan"
"Joo, siihen toiseen paikkaan"

Pöydässä:
Random: "ootko suomalainen mies?"
Mies: "joo"
Random: *dimitri-tanssi* :)))

Joulu on taas - siis HC-Joulu! :)Torstai 01.12.2011 17:21

Ylläpidon tontut ovat jälleen kerran kasanneet ihanan, aidon ja oikean HC-Joulukalenterin! Seuraavat 24 päivää ovat siis täynnä jännitystä, lahjoja ja jouluntoivotuksia.

HC-Jouluun tästä! :)

Operaatio olohuoneen etsiminenMaanantai 14.11.2011 00:04

Tein alakerrassa suursiivouksen ja löysin sieltä jotain etäisesti olohuonetta muistuttavaa. <3

Kaikilla ei tosin ole olohuoneessa näin isoa keittiötä, tai keittiössä näin isoa olohuonetta, mutta...

... onneksi entisen keittiön paikalla alkaa taas olla jotain keittiömäisiä komponentteja! <3

Bussi oli juuri kaartamassa pysäkille, kun humalainen parikymppinen mies tuli pummimaan tulta. Vastasin kohteliaasti, että ei ole, sori. Mies kääntyi jonossa seuraavan, noin parikymppisen naisen puoleen. Nainen pudisti päätään vastaukseksi ja kääntyi poispäin miehestä jatkaakseen puhelua joka hänellä oli kesken. Samalla mies näki jotain, mikä sai hänet ärsyyntymään.

Mies tuohtuneena: "No oliko pakko sit valehdella."
Nainen kääntyy takaisin: "Minä. En. Polta. Tupakkaa."
Mies vielä tuohtuneempana: "No miten sulla voi sit muka olla noin hyvä perse? Hä ?! "

Kuvanlisäyksen häiriöt ohiPerjantai 22.07.2011 17:51

Kuvanlisäyksessä oli viikonloppuna häiriöitä, joiden pitäisi nyt olla ohi. :)
« Uudemmat -