IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vinkkejä sunnuntaiautoilijoilleKeskiviikko 26.12.2007 22:03

* Pyöreä, punainen valo tarkoittaa sitä, että pitää pysähtyä.
* Pyöreä, punainen valo tarkoittaa myös sitä, että pysähdyttyään ei saa lähteä liikkeelle, ennen kuin valo on sammunut ja vihreä valo syttynyt (ei, vaikka olisi taksi).
* Keltainen, vaakasuora viiva keskellä punaista ympyrää tarkoittaa kiellettyä ajosuuntaa. Kielletty ajosuunta tarkoittaa sitä, että kyseistä tietä ei saa lähteä ajamaan siihen suuntaan.
* Kannattaa pyrkiä pitämään nopeus melko tasaisena. Bensaa ei säästy, vaikka välillä jättäisi painamasta kaasua, antaisi nopeuden laskea ja kiihdyttäisi sitten nopeuden takaisin rajoituksen (tai rikesakkolain) mukaiseen.
* Jos et osaa pitää nopeutta tasaisena, hanki vakionopeudensäädin.

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2007 00:18

Wiitä kun pelaa niin tulee kuuma!

Joulu on taasMaanantai 24.12.2007 01:19

Kokkaaminen on ruleskua. Koska joulu on kokkaamisen aikaa, myös joulu rules. Eilen kokkasin:
- levylihapiirakkaa
- lihapullia
- pastasalaattia
- korvapuusteja
- kuivattuja leipätikkuja

Tänään eri kokoonpanoilla kokattiin:
- lanttulaatikkoa
- perunalaatikkoa
- sienisalaattia
- italiansalaattia
- perunasalaattia
- joulutorttuja
- pipareita

Ja huomenna lisää kokkausta. Joulu rules. <3

Siilistelyä, osa XYZSunnuntai 18.11.2007 23:44

Olen tässä päivänä parina miettinyt, että pitäisi keksiä neidille jotain uusia virikkeitä. Hän kun ei ole vielä saanut käyttöönsä työhuoneen lattiaa, joka vapautuu vasta kuukauden päästä. Tällä hetkellä työhuone on pullollaan laatikoita, koneenraatoja ja ties mitä tavaraa, siellä ei siis ole mahdollista edes kävellä huoneen päästä päähän.

No, neiti ratkaisi tämän uuden virikkeen puutteensa sitten ihan itse. Kävimme Jussin kanssa 15 min poissa kotoa, ja sillä aikaa neiti oli karannut kotoaan. Se oli työntänyt raskaan oven omin voimin auki ja sompaili jossain päin työhuonetta, joka ei todellakaan ole siiliturvallinen paikka tällä hetkellä. Ovessa on hakaset, joita pidämme kiinni, mutta tällä kertaa hakaset oli ilmeisesti jäänyt auki. Neiti ei ole koskaan osoittanut mitään mielenkiintoa ovia vastaan, joten emmepä arvanneet, että se sitten kerralla rykäisisi ja puskisi sen painavan ja raskaan oven tieltään.

Tätä seurasi siis operaatio siilinmetsästys. Onneksemme se päättyi melko pian. Neitiä taisi alkaa kaduttaa, kun jouduimme siirtelemään puoli työhuonetta pois tieltä, ja bongasimme sen pian matkalta kohti kotia. Käytin sen jokailtaisessa kylvyssä ja nostin syliin kuivattelemaan. Vähän taisi neitiä kuitenkin harmittaa pakomatkan aikainen katkeaminen, sillä se kiitti sitten nätisti pissaamalla syliin.

Hassua. Olen (tyypill...Maanantai 12.11.2007 09:34

Hassua. Olen (tyypillisesti) tunnin liian aikaisin kentällä, kävin lähtöportilla mutta jostain syystä kävelin takaisin toiseen päähän terminaalia istumaan. Ei mennyt minuuttiakaan, kun hääpari ilmestyi paikalle. Tiesin heidän lähtevän Vietnamiin tänään, mutta en arvannut että samaan aikaan. :) Mukava yllätys. <3

Kotiin <3Maanantai 12.11.2007 08:50

Terveisiä taksista matkalla kotiin. Tai siis Alicanten lentokentälle. Tulomatkalla oli ihana taksikuski, puhui englantia ja vitsaili ja ties mitä. Tämä taas ei ole pukahtanut sanaakaan ja radion keskusteluohjelma on niin lujalla että vastaherännyttä huimaa. Noh, onpahan wappausrauha (:

Häät oli ja meniSunnuntai 11.11.2007 14:22

Eilen oli häät, ne kesti yli 12h. Ensin oli tunnin hääseremonia kirkossa ja sitten vastaanotto hotellilla. Espanjalaisilla on paljon kummallisia tapoja, esimerkiksi ne ei heitä morsiuskimppua vaan jakaa sen osiin sinkkunaisille tai kaasoille, evt.

Söin kaikkea outoa kuten friteerattua kalaa, vasikanlihapateeta joka näytti ihan juustokakulta ja lihaa porkkanajäädykkeen kera. Ja tietenkin paikallista kinkkua: alkumaljatilaisuudessa oli kaksi tarjoilijaa vain siivuttamassa porsaanpalasta ohuita, suolaisia kinkkusiivuja. Juomakulttuurikin oli ihan eri: alkumalja oli kaljaa jalallisesta lasista, ruuan kanssa viiniä, jälkkärin kanssa kuoharia ja sen jälkeen pelkkiä drinkkejä, joissa puolet oli viinaa ja puolet blandista. Naiset sai lahjaksi kallista käsintehtyä suklaata ja miehet sai viinipullon sekä sikarin Kaiken kaikkiaan erikoinen kokemus. :)

Eilen oli pilvistä, mutta tänään on aivan ihana ilma. Chris ja Antje lähtivät äsken lentokentälle ja nyt istuksin itsekseni pihalla nauttimassa lämmöstä ja auringosta. Saa nähdä jaksaako sitä keksiä jotain fiksua puuhaa vielä tänäiselle.

Tapas it isPerjantai 09.11.2007 22:03

Pitkä päivä takana ja vielä pidempi edessä. Aamulla kävin kävelemässä tunnin ristiin rastiin, ja pian sen jälkeen saksalaiset Chris ja Antje saapuivat. Lähdimme bussilla keskustaan (joka on muuten tosi kaunis, ja en muuten siis ole ihan Alicantessa vaan sen kyljessä Elchessä), jossa sompailimme aikamme kunnes yhytimme sulho-Pablon ystävineen. Sitä seurasi hyvin tyypillinen espanjalainen lounas tapas-tyyliin: kaikilla haarukat ja näön vuoksi pienet lautaset, ja ruoka mätettiin naamaan tarjoiluastioista. Ruokajuomana tietty olutta, viiniä ja jotain drinkkejäkin.

Pitkän, parin tunnin lounaan jälkeen menimme vähän shoppailemaan (esim. ah niin ihanan halpaan Zaraan) ja nyt tulimme takaisin hotellille. Sulhon veli hakee meidät päivälliselle puoli kymmeneltä, jonka jälkeen lähdetään kuulemma "yhdelle, kahdelle tai ehkä kolmelle". Ja huomenna pitäisi olla skarppina kirkossa puoliltapäivin...

Kyllä kelpaa <3 he...Perjantai 09.11.2007 13:08

Kyllä kelpaa <3 heräsin just, nyt äkkiä suihkuun ja ulos! Enpä sit ottanut aurinkolaseja mukaan...

JatkoaPerjantai 09.11.2007 04:33

No okei se täytyy myöntää että on outoa, ettei koko huoneessa ole roskakoria, vessassakaan. :) Ja vesi tuoksuu niin voimakkaasti kloorille etten kyllä niele sitä, mutta onneksi on pullovettä. Pikkuseikkoja. :)

(ferris, päiväkirjamerkintöjä ei voi muokata jälkikäteen)