IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Keitto rulesKeskiviikko 16.01.2008 22:17

Ajattelin ruveta keittokuurille. Ihan siksi että maailma on pullollaan sikahyviä keittoja, jotka on ihan namnam ja terveellisiä. <3 Löysin yhden blogin, jossa on tosi piristäviä keitto-ohjeita. Ajattelin aloittaa tekemällä itse pinaattikeittoa heti kun tervehdyn. Onko kellään mitään hyviä soppaideoita tai ohjeita? :)

Pipi tuliTiistai 15.01.2008 03:24

Flunssassa olemisessa on se huono puoli, että nukkuu päivät ja valvoo väärään aikaan. Toki se itse kipeänä oleminenkin on aika major huono puoli.

HammaslääkäriPerjantai 11.01.2008 21:51

Tänään kävin pitkästä aikaa hammaslääkärillä tunkkauttamassa reiän umpeen. En muistanutkaan, kuinka vinkeä fiilis on se, kun puoli päätä puutuu korvaa myöten. Tosin se voi johtua siitäkin, että kunnallisella puolella ne on aina nihkeillyt puudutusaineen kanssa aiheuttaen sitten poratessa suunnatonta kipua, yh. Nyt oli kivaa, kun koko operaatio sujui kivutta, vaikka koko ajan odotinkin vain että koska se kipu alkaa. Ihana lääkäritäti pysäytti poraamisen aina heti jos vähänkin nytkähdin ja laittoi operaation aikana lisää puudutusainettakin varmuuden vuoksi, kun olin aika kipuherkkänä.

Operaation jälkeen piti sitten mennä pyörähtämään kanssatyöskentelijän syntymäpäivän kunniaksi yhdellä. Oluen nauttiminen oli kieltämättä aika kiintoisa projekti, kun piti käsin varmistaa, että olut osuu suuhun eikä valu leukaa pitkin alas. Onneksi se onnistui suurimmalta osin. Jostain syystä kuitenkin aika pian iski levoton ja epäsosiaalinen olo ja lähdin heti sen yhden jälkeen kotiin. Tiedä sitten voiko puudutusaineilla olla sellaisia sivuvaikutuksia. Vaikutuksen piti kuulemma kestää pari tuntia, mutta nyt lähes neljän tunnin jälkeen naama on yhä lähes yhtä puuduksissa vaikka pisteleekin jo lupaavasti. Menisi nyt ohi niin saisi syödä jotain. :<

Illalla on tiedossa ihan vähän irtokarkkia ja Shrek 3. Ne rules. <3

Vinkkejä sunnuntaiautoilijoilleKeskiviikko 26.12.2007 22:03

* Pyöreä, punainen valo tarkoittaa sitä, että pitää pysähtyä.
* Pyöreä, punainen valo tarkoittaa myös sitä, että pysähdyttyään ei saa lähteä liikkeelle, ennen kuin valo on sammunut ja vihreä valo syttynyt (ei, vaikka olisi taksi).
* Keltainen, vaakasuora viiva keskellä punaista ympyrää tarkoittaa kiellettyä ajosuuntaa. Kielletty ajosuunta tarkoittaa sitä, että kyseistä tietä ei saa lähteä ajamaan siihen suuntaan.
* Kannattaa pyrkiä pitämään nopeus melko tasaisena. Bensaa ei säästy, vaikka välillä jättäisi painamasta kaasua, antaisi nopeuden laskea ja kiihdyttäisi sitten nopeuden takaisin rajoituksen (tai rikesakkolain) mukaiseen.
* Jos et osaa pitää nopeutta tasaisena, hanki vakionopeudensäädin.

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2007 00:18

Wiitä kun pelaa niin tulee kuuma!

Joulu on taasMaanantai 24.12.2007 01:19

Kokkaaminen on ruleskua. Koska joulu on kokkaamisen aikaa, myös joulu rules. Eilen kokkasin:
- levylihapiirakkaa
- lihapullia
- pastasalaattia
- korvapuusteja
- kuivattuja leipätikkuja

Tänään eri kokoonpanoilla kokattiin:
- lanttulaatikkoa
- perunalaatikkoa
- sienisalaattia
- italiansalaattia
- perunasalaattia
- joulutorttuja
- pipareita

Ja huomenna lisää kokkausta. Joulu rules. <3

Siilistelyä, osa XYZSunnuntai 18.11.2007 23:44

Olen tässä päivänä parina miettinyt, että pitäisi keksiä neidille jotain uusia virikkeitä. Hän kun ei ole vielä saanut käyttöönsä työhuoneen lattiaa, joka vapautuu vasta kuukauden päästä. Tällä hetkellä työhuone on pullollaan laatikoita, koneenraatoja ja ties mitä tavaraa, siellä ei siis ole mahdollista edes kävellä huoneen päästä päähän.

No, neiti ratkaisi tämän uuden virikkeen puutteensa sitten ihan itse. Kävimme Jussin kanssa 15 min poissa kotoa, ja sillä aikaa neiti oli karannut kotoaan. Se oli työntänyt raskaan oven omin voimin auki ja sompaili jossain päin työhuonetta, joka ei todellakaan ole siiliturvallinen paikka tällä hetkellä. Ovessa on hakaset, joita pidämme kiinni, mutta tällä kertaa hakaset oli ilmeisesti jäänyt auki. Neiti ei ole koskaan osoittanut mitään mielenkiintoa ovia vastaan, joten emmepä arvanneet, että se sitten kerralla rykäisisi ja puskisi sen painavan ja raskaan oven tieltään.

Tätä seurasi siis operaatio siilinmetsästys. Onneksemme se päättyi melko pian. Neitiä taisi alkaa kaduttaa, kun jouduimme siirtelemään puoli työhuonetta pois tieltä, ja bongasimme sen pian matkalta kohti kotia. Käytin sen jokailtaisessa kylvyssä ja nostin syliin kuivattelemaan. Vähän taisi neitiä kuitenkin harmittaa pakomatkan aikainen katkeaminen, sillä se kiitti sitten nätisti pissaamalla syliin.

Hassua. Olen (tyypill...Maanantai 12.11.2007 09:34

Hassua. Olen (tyypillisesti) tunnin liian aikaisin kentällä, kävin lähtöportilla mutta jostain syystä kävelin takaisin toiseen päähän terminaalia istumaan. Ei mennyt minuuttiakaan, kun hääpari ilmestyi paikalle. Tiesin heidän lähtevän Vietnamiin tänään, mutta en arvannut että samaan aikaan. :) Mukava yllätys. <3

Kotiin <3Maanantai 12.11.2007 08:50

Terveisiä taksista matkalla kotiin. Tai siis Alicanten lentokentälle. Tulomatkalla oli ihana taksikuski, puhui englantia ja vitsaili ja ties mitä. Tämä taas ei ole pukahtanut sanaakaan ja radion keskusteluohjelma on niin lujalla että vastaherännyttä huimaa. Noh, onpahan wappausrauha (:

Häät oli ja meniSunnuntai 11.11.2007 14:22

Eilen oli häät, ne kesti yli 12h. Ensin oli tunnin hääseremonia kirkossa ja sitten vastaanotto hotellilla. Espanjalaisilla on paljon kummallisia tapoja, esimerkiksi ne ei heitä morsiuskimppua vaan jakaa sen osiin sinkkunaisille tai kaasoille, evt.

Söin kaikkea outoa kuten friteerattua kalaa, vasikanlihapateeta joka näytti ihan juustokakulta ja lihaa porkkanajäädykkeen kera. Ja tietenkin paikallista kinkkua: alkumaljatilaisuudessa oli kaksi tarjoilijaa vain siivuttamassa porsaanpalasta ohuita, suolaisia kinkkusiivuja. Juomakulttuurikin oli ihan eri: alkumalja oli kaljaa jalallisesta lasista, ruuan kanssa viiniä, jälkkärin kanssa kuoharia ja sen jälkeen pelkkiä drinkkejä, joissa puolet oli viinaa ja puolet blandista. Naiset sai lahjaksi kallista käsintehtyä suklaata ja miehet sai viinipullon sekä sikarin Kaiken kaikkiaan erikoinen kokemus. :)

Eilen oli pilvistä, mutta tänään on aivan ihana ilma. Chris ja Antje lähtivät äsken lentokentälle ja nyt istuksin itsekseni pihalla nauttimassa lämmöstä ja auringosta. Saa nähdä jaksaako sitä keksiä jotain fiksua puuhaa vielä tänäiselle.