IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kuvassa lasihyllyTiistai 29.04.2008 00:05

Ja mistäs se nyt taas johtuikaan, että Ikeassa kalusteet on halvempia?

Nam.Tiistai 15.04.2008 01:25

Eilen iltapalaksi: banaani-kaakao-vadelma-smoothie
Tänään iltapalaksi: mansikka-smoothie

omnom elämä on ihanaa

[Ei aihetta]Maanantai 07.04.2008 18:52

Ei voi sanoa kuin notta: LOL

Bile oli ja meniPerjantai 14.03.2008 13:02

Karpin krapula-aamiaisesta menee hyvin paistetut nakit ja kananmunat. Toimii.

Rakkauden hintaMaanantai 18.02.2008 00:10

Tapahtui muutama päivä sitten raitiovaunupysäkillä vanhemmanpuoleisten ystävättärien kesken:

"Se lähetti mulle eilen viestin jossa se sanoi että rakastaa mua."
"Ihanko totta? Vau!"
"Joo. Mä en viitsinyt vastata siihen kun se vastausviesti ois maksanut kuustoista senttiä."

Keitto rulesKeskiviikko 16.01.2008 22:17

Ajattelin ruveta keittokuurille. Ihan siksi että maailma on pullollaan sikahyviä keittoja, jotka on ihan namnam ja terveellisiä. <3 Löysin yhden blogin, jossa on tosi piristäviä keitto-ohjeita. Ajattelin aloittaa tekemällä itse pinaattikeittoa heti kun tervehdyn. Onko kellään mitään hyviä soppaideoita tai ohjeita? :)

Pipi tuliTiistai 15.01.2008 03:24

Flunssassa olemisessa on se huono puoli, että nukkuu päivät ja valvoo väärään aikaan. Toki se itse kipeänä oleminenkin on aika major huono puoli.

HammaslääkäriPerjantai 11.01.2008 21:51

Tänään kävin pitkästä aikaa hammaslääkärillä tunkkauttamassa reiän umpeen. En muistanutkaan, kuinka vinkeä fiilis on se, kun puoli päätä puutuu korvaa myöten. Tosin se voi johtua siitäkin, että kunnallisella puolella ne on aina nihkeillyt puudutusaineen kanssa aiheuttaen sitten poratessa suunnatonta kipua, yh. Nyt oli kivaa, kun koko operaatio sujui kivutta, vaikka koko ajan odotinkin vain että koska se kipu alkaa. Ihana lääkäritäti pysäytti poraamisen aina heti jos vähänkin nytkähdin ja laittoi operaation aikana lisää puudutusainettakin varmuuden vuoksi, kun olin aika kipuherkkänä.

Operaation jälkeen piti sitten mennä pyörähtämään kanssatyöskentelijän syntymäpäivän kunniaksi yhdellä. Oluen nauttiminen oli kieltämättä aika kiintoisa projekti, kun piti käsin varmistaa, että olut osuu suuhun eikä valu leukaa pitkin alas. Onneksi se onnistui suurimmalta osin. Jostain syystä kuitenkin aika pian iski levoton ja epäsosiaalinen olo ja lähdin heti sen yhden jälkeen kotiin. Tiedä sitten voiko puudutusaineilla olla sellaisia sivuvaikutuksia. Vaikutuksen piti kuulemma kestää pari tuntia, mutta nyt lähes neljän tunnin jälkeen naama on yhä lähes yhtä puuduksissa vaikka pisteleekin jo lupaavasti. Menisi nyt ohi niin saisi syödä jotain. :<

Illalla on tiedossa ihan vähän irtokarkkia ja Shrek 3. Ne rules. <3

Vinkkejä sunnuntaiautoilijoilleKeskiviikko 26.12.2007 22:03

* Pyöreä, punainen valo tarkoittaa sitä, että pitää pysähtyä.
* Pyöreä, punainen valo tarkoittaa myös sitä, että pysähdyttyään ei saa lähteä liikkeelle, ennen kuin valo on sammunut ja vihreä valo syttynyt (ei, vaikka olisi taksi).
* Keltainen, vaakasuora viiva keskellä punaista ympyrää tarkoittaa kiellettyä ajosuuntaa. Kielletty ajosuunta tarkoittaa sitä, että kyseistä tietä ei saa lähteä ajamaan siihen suuntaan.
* Kannattaa pyrkiä pitämään nopeus melko tasaisena. Bensaa ei säästy, vaikka välillä jättäisi painamasta kaasua, antaisi nopeuden laskea ja kiihdyttäisi sitten nopeuden takaisin rajoituksen (tai rikesakkolain) mukaiseen.
* Jos et osaa pitää nopeutta tasaisena, hanki vakionopeudensäädin.