IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Miniloma <3Torstai 24.06.2010 20:10

Ollaan maailman ihanimmalla mökillä järven rannalla, kaikkialla on kaunista ja vesi lämmintä. Lisäksi buukattiin just matkaseurueelle lennot Miamiin kaksi yhden hinnalla eli 288e/nuppi.

Kyllä nyt kelpaa. <3 Elämä on aika kiva juttu.


Sunrise Avenue tulee moikkaamaan faneja Sunrise Avenue -yhteisöön tänään kello 17-18.

Tule paikalle ja kysy Samulta ja Raulilta kaikki mitä olet aina halunnut kysyä!

Yhteisöön pääset tästä. Tervetuloa!

Lauantaina 19.6. vietetään Ruotsin kruununprinsessa Victorian häitä. Miljoonat katsojat seuraavat Prinsessahäitä television välityksellä ja hääjuhla näytetään myös Suomessa suorana lähetyksenä.

Aiotko sinä katsoa Victorian ja Danielin häät? Tervetuloa Prinsessahäät-yhteisön chattiin lauantaina 19.6. alkaen klo 16 kommentoimaan ohjelmaa ja keskustelemaan häistä reaaliaikaisesti muiden innostuneiden kanssa.

Tästä yhteisöön. Nähdään lauantaina!
Lauantai-illan aikana Galtsussa ilmeni teknisiä ongelmia. Ne ovat nyt takanapäin, ja kaiken pitäisi taas toimia normaalisti.

(Paitsi Galtsuruletti: se saadaan pystyyn viimeistään maanantaina...)
Your Move Chatissa on tänään klo 18 - 19 vieraana Your Move Superfani ja Talent-voittaja MotoriikkaMiikka. Tule paikalle ja ota osaa mielenkiintoiseen keskusteluun!

Tästä yhteisöön.

Täytyy olla kesäMaanantai 17.05.2010 14:19

Näin eilen ensimmäisen hyttysen.
Your Move Chatissa on tänään klo 18 - 19 vieraana stuntmies ja salkkarinäyttelijä Tung Bui. Tule paikalle ja ota osaa mielenkiintoiseen keskusteluun! Tästä yhteisöön.


Siemenet iti niin hyvin että rehunpoikasia tuli liikaa. Eli paprikasta, basilikasta ja parista eri ruukkutomaatista olisi nättejä pieniä taimia elämänsä alkuvaiheessa.

Haluaisiko joku?

testMaanantai 19.04.2010 18:40

test

TestMaanantai 19.04.2010 18:35

Test