IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

IRC-Galleria on saanut uudet omistajatTorstai 31.03.2011 18:55

Kuten netissäkin on uutisoitu, IRC-Galleria on tänään saanut uudet omistajat! IRC-Gallerian nykyinen johto on ostanut palvelua pyörittävän Dynamoid Oy:n. Uudet pääomistajat ovat Galtsun parissa toimineet jaffa, wiljander, plokk ja varzu. Galtsun parissa puuhastelu jatkuu siis osaltamme supertarmolla. Ideoita, toiveita tai muita terveisiä otetaan vastaan! ;)

Galtsun parissa työskentelee tällä hetkellä liuta ihania tyyppejä, ja vuosien varrella mukana on ollut paljon muita ihania ihmisiä. Kiitos teille kaikille :)
More To Love -muotobloggarit haluavat kiittää lukijoitaan Vuoden Muotiblogi 2010 -palkinnosta ja järjestävät en kunniaksi tänään bileet. Bileisiin on voinut voittaa sisäänpääsyn mm. Galtsun ja More To Love -blogin kautta. Koska kaikki halukkaat eivät mahdu paikalle, bileet lähetetään suorana lähetyksenä More To Loven yhteisössä!Tule siis paikalle More To Loven yhteisöön TÄNÄÄN KELLO 18-19 ja osallistu juhlintaan virtuaalisesti :)

Tervetuloa!

Nuorten Vaalikone on nyt myös GaltsussaPerjantai 18.03.2011 18:58

Eduskuntavaalit lähenevät. Vastaa Nuorten Vaalikoneeseen Nuorten eduskuntavaalit 2011 -yhteisössä, ja löydä sinulle sopiva ehdokas.

Miksi kannattaa äänestää? Jokainen ääni merkitsee, ja kun me nuoret innostutaan kunnolla äänestämään, niin vaikutusvoima on taattu. Vaikutetaan siis porukalla :)

Ps. Allianssin oma spesiaalijournalisti Erikoistero on nostanut esille muutamia nuorille keskeisiä kysymyksiä videopätkillään. Tsekkaa myös ne Nuorten eduskuntavaalit 2011 -yhteisössä. ;)
Jussi haluaisi sanoa että voiti, mutta HP kiistää. Jatko-osaa odotellessa.

Saattaa olla...Perjantai 04.02.2011 03:09

... että kärvensin nahkani viimeisen biitsipäivän kunniaksi. Henkilökuntakin jo kuittaili :)

Onneksi ihana mieheni toi ensiavuksi lidokaiinia ja rommia, jälkimmäinen tosin sisäiseen käyttöön <3

Multimedia messageTiistai 25.01.2011 22:25


Nyt just ei harmita ihan hirveästi että tuli lähdettyä lomalle.
Tieteen päivät on suurelle yleisölle suunnattu, kaikki tieteenalat kattava tiedetapahtuma, jossa eri alojen tutkijat kertovat laaja-alaisesti tieteestä ja tutkimuksesta sekä tieteen mahdollisuuksista.

Osana Tieteen päiviä täällä Galtsussa näytetään livenä ilmastonmuutosaiheinen paneelikeskustelu, jota voi seurata samalla chattaillen. Paneelikeskustelu näytetään MLL chat -yhteisössä tänään klo 12:00 alkaen.

Chatin kautta voi esittää kysymyksiä panelisteille. Tule seuraamaan ja jakamaan mielipiteesi ajankohtaisesta aiheesta :)
Vuosi vaihtuu, ja paljon on tapahtunut Galtsussakin kuluneen vuoden aikana. Tässä muutamia vuoden 2010 tunnuslukuja:

Vuonna 2010 blogauksia lisättiin 9,1 miljoonaa, ja kuvia 7,5 miljoonaa kappaletta. Se tarkoittaa yhtä kuvaa tai blogausta joka toinen sekunti. Syksyllä tulleen uusi webcam-kuvanlisäyskin tuntuu olevan tykätty: sillä on lisätty jo 15 000 kuvaa marraskuun puolivälin jälkeen, eli yli 360 kuvaa päivässä! Kuvan lisääminen MMS-viestillä/emaililla sen sijaan ei ole kovin suosittu... emaililla/MMS:llä Galtsuun lisättiin koko vuoden aikana vain reilut 1300 kuvaa. ;) Ja kyllä, kun kuvia ja blogauksia on noin iso määrä, niitä toki myös poistetaan näkyvistä paljon. :) Siksi kuvien ja blogausten kokonaismäärä ei ole kasvanut samalla tavalla.

Kommentteja ja keskusteluviestejä kirjoiteltiin hurja määrä, yli 150 miljoonaa! Se tarkoittaa keskimäärin 21 000 viestiä tunnissa, 350 viestiä minuutissa, ja 6 viestiä sekunnissa. Ei paha. :)

Ja sydämet: niitäkin on annettu sydänten olemassaoloaikana eli viimeisen puolen vuoden aikana jo lähes 3,5 miljoonaa. Niitäkin siis annetaan lähes 750 tunnissa! Joulukuun alusta alkaen kaikki ovat voineet tehdä omia Kyselyitä. Jo tässä lyhyessä ajassa kyselyitä on tehty lähes 7000 kappaletta, eli yli 300 kappaletta päivässä!

Entäs ne suosituimmat sisällöt sitten?

Vuoden suosituin yhteisö oli ehdottomasti Quitter, Fressis fi (Mielipiteet) -kampanjayhteisö HC-Joulu (Tapahtumat):n tullessa kakkossijalle. Kamppisyhteisöjen ulkopuolelta suosituin yhteisö oli Justin Bieber (Musiikki). Onnea vaan, Justin! :)

Yhteisöjen kävijämäärien mukaan voimme päätellä, että Galtsun käyttäjien suosikkisarja on Salatut Elämät (Televisio ja elokuvat), eniten keskustelua herättänyt artisti on se Justin Bieber (Musiikki), ja suosituin BB-tyyppi oli BB-Ksenia eli ksenyah-.

Käyttäjistä katsotuimpia kuluneena vuonna oli mm. Laura, lateksituppii ja muruh. Terveisiä vaan näille Galtsujulkkiksille ;)


Muita suosittuja yhteisöjä vuodelta 2010:
Hyvää Uutta Vuotta 2011 ylläpidolta! :)

Aamun kunniaksi Dannyboyn keikalla!Perjantai 10.12.2010 15:30

YLE:n tarjoamana Linnan juhlat 2010 -lähetys ja tietenkin myös chat Linnan juhlat 2010 -yhteisössä tänään klo 18:30 alkaen. Tervetuloa mukaan juhlimaan porukalla Suomen synttäreitä, kunniavieraana tai kuokkavieraana!

Paljon onnea Suomi!

ps. Kannattaa tsekata myös Joulukalenteri tänään...