IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oulussa tänäänTorstai 23.02.2012 03:28

Baaritiskillä naapuritilaajien toimesta:
"Jos me ei kohta saada palvelua, ni lähetään toiseen paikkaan"
"Joo, siihen toiseen paikkaan"

Pöydässä:
Random: "ootko suomalainen mies?"
Mies: "joo"
Random: *dimitri-tanssi* :)))

Joulu on taas - siis HC-Joulu! :)Torstai 01.12.2011 17:21

Ylläpidon tontut ovat jälleen kerran kasanneet ihanan, aidon ja oikean HC-Joulukalenterin! Seuraavat 24 päivää ovat siis täynnä jännitystä, lahjoja ja jouluntoivotuksia.

HC-Jouluun tästä! :)

Operaatio olohuoneen etsiminenMaanantai 14.11.2011 00:04

Tein alakerrassa suursiivouksen ja löysin sieltä jotain etäisesti olohuonetta muistuttavaa. <3

Kaikilla ei tosin ole olohuoneessa näin isoa keittiötä, tai keittiössä näin isoa olohuonetta, mutta...

... onneksi entisen keittiön paikalla alkaa taas olla jotain keittiömäisiä komponentteja! <3

Bussi oli juuri kaartamassa pysäkille, kun humalainen parikymppinen mies tuli pummimaan tulta. Vastasin kohteliaasti, että ei ole, sori. Mies kääntyi jonossa seuraavan, noin parikymppisen naisen puoleen. Nainen pudisti päätään vastaukseksi ja kääntyi poispäin miehestä jatkaakseen puhelua joka hänellä oli kesken. Samalla mies näki jotain, mikä sai hänet ärsyyntymään.

Mies tuohtuneena: "No oliko pakko sit valehdella."
Nainen kääntyy takaisin: "Minä. En. Polta. Tupakkaa."
Mies vielä tuohtuneempana: "No miten sulla voi sit muka olla noin hyvä perse? Hä ?! "

Kuvanlisäyksen häiriöt ohiPerjantai 22.07.2011 17:51

Kuvanlisäyksessä oli viikonloppuna häiriöitä, joiden pitäisi nyt olla ohi. :)

KaupunkiseikkailuaMaanantai 18.07.2011 01:57

Yö <3Perjantai 17.06.2011 02:58

Bussissa kuultua:

Nainen: "Siis mua väsyttää. Silmät painuu kii."
Mies: "Herätänks mä sut sit?"
Nainen: "Siis kyl mä nään." ... "Siis kyl mä ymmärrän mitä sä puhut."

Hyvää aprillipäivää! :)Perjantai 01.04.2011 13:10

Viimeaikaisen uutisoinnin johdosta sekä EU-lainsäädännön tiukentumisen takia olemme päätyneet tekemään tiettyjä tiukennuksia kuvasääntöihimme. Alla olevat säännöt tulevat käyttöön heti ja jatkaaksesi IRC-Gallerian käyttöä sinun on hyväksyttävä ne. Kuvasääntöjen rikkomisesta seuraa ankara rangaistus, ja pahimmassa tapauksessa käyttäjätunnuksen poistaminen.

Tästälähin IRC-Galleriassa on siis kiellettyä:


Banaanit saattavat tuoda jollekin mieleen maskuliinisen objektin väärinkäytön, joten banaanien syömisen esittäminen kuvissa on ehdottoman kiellettyä. Banaanien esittäminen lautasella sen sijaan on oikea ja sallittu tapa.


Kahden tytön ja yhden kupin esittäminen johtaa välittömään tunnuksen sulkemiseen. Omilla kupeilla varustetut tytöt ovat sallittuja.


Kaksi melonia - riippumatta melonin lajikkeesta - muistuttaa liikaa feminiinisiä objekteja ja näin vaurioittavat nuorempien ajatusmaailmaa ylenpalttisesti. Tämänlainen toiminta saa aikaan melonien lukumäärän verran jäähypäiviä. Yhden melonin esittäminen sen sijaan on sallittua.


Kiwi-hedelmiä ei saa esittää kokonaisina. Ennen kuvaamista kiwi-hedelmät on puolitettava. Mikäli kokonaisia kiwi-hedelmiä kuvissa esiintyy, annetaan näistä asianmukainen rangaistus jäähyn muodossa.


Elektroniset laitteet, jotka eivät ole kytkettyjä, saattavat saada vääriä mielikuvia aikaan. Näiden kuvaaminen IRC-Galleriaan on ehdottomasti kiellettyä! Mikäli näistä kuvista jää kiinni, annetaan välitön jäähy ja pahimmassa tapauksessa koko tunnus poistetaan IRC-Galleriasta. Kytkettyjen laitteiden esittäminen on sallittua!


Huumemyönteiset kuvat ja lausahdukset ovat kiellettyjä. Sanojen "ES" ja "PÄRISEE" käyttö on palvelussa kiellettyä, koska Euroshopper Energy Drink tuotteen ikäraja on 15 vuotta ja näiden ihannointi antaa alaikäisille väärän kuvan. Mikäli tälläistä käytöstä tavataan IRC-Galleriassa, poistetaan tekstit sekä niiden käyttäjät pärisevät itsensä jäähylle.

IRC-Galleria on saanut uudet omistajatTorstai 31.03.2011 18:55

Kuten netissäkin on uutisoitu, IRC-Galleria on tänään saanut uudet omistajat! IRC-Gallerian nykyinen johto on ostanut palvelua pyörittävän Dynamoid Oy:n. Uudet pääomistajat ovat Galtsun parissa toimineet jaffa, wiljander, plokk ja varzu. Galtsun parissa puuhastelu jatkuu siis osaltamme supertarmolla. Ideoita, toiveita tai muita terveisiä otetaan vastaan! ;)

Galtsun parissa työskentelee tällä hetkellä liuta ihania tyyppejä, ja vuosien varrella mukana on ollut paljon muita ihania ihmisiä. Kiitos teille kaikille :)