IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

hmmjaa.Tiistai 23.08.2005 01:07

Kesä alkaa olla lopuillaan. Enää viikko tai pari, ja koulu alkaa taas. Vähän stressaa, että muistanko vaihtovuoden jälkeen enää miten omassa koulussa hommat toimiikaan :) siitä on kuitenkin melkein puolitoista vuotta, kun olen viimeksi ollut kotikoulun penkillä. No okei, vuosi ja kolme kuukautta, mutta silti. No, eiköhän se ihan hyvin mene.

Opinnäytetyötäkin pitäisi alkaa suunnitella. Aihetta olen jo miettinyt kovasti, mutta mitään sellaista hyvin iskevää en ole vielä keksinyt. Ja vaihtovuoden todistus pitäisi käydä muuttamassa opintoviikoiksi. Toivottavasti kaikki menee sen suhteen hyvin. On ollut puhetta että saan täydet hyvitykset, mutta saa nähdä kuinka se menee käytännössä.

Hassua, jotenkin on paljon kivampaa kirjoittaa tänne kuin livejournaliin. Siellä on aina kova ramppikuume sen suhteen mitä kirjoittaa, vaikkei se näykään kuin muutamalle kaverille, mutta tämä on jotenkin kotoisampi. Voisi vaikka ottaa tavaksi kirjoitella tänne useamminkin.

Väsyttää aika paljon. Viime viikko oli tosi uuvuttava. Tälläkin viikolla on paljon hommia, on vielä niin monta projektia, jotka pitää saattaa loppuun ennen kuin kesätyöt loppuu. Niin, kesätöistäkin pitäisi pyytää työtodistus, ja käydä muuttamassa sekin opintoviikoiksi. Sitten ei puutukaan enää montaa ovaria. Tai pisteinähän ne kai lasketaan nykyään.

RiikastaSunnuntai 10.07.2005 19:41

Hihhei, olipas kiva testailla tota sms-blogipäivitystä. Todistettavasti voimme todeta että toimii ainakin Latviasta. :)

Lisätty matkaviestimestäLauantai 09.07.2005 22:45

Väsyttää. Oltiin koko päivä rantalomalla hankkimassa rusketusta. Biitsi oli yli 30km pitkä, aika hieno. Nyt on veto ihan loppu, on se lomailu rankkaa..

Lisätty matkaviestimestäLauantai 09.07.2005 01:14

Käytiin shoppailemassa, täällä on paljon eksoottisia kauppoja kuten Stockmann, Tiimari, Seppälä... Syötiin 3 eurolla per naama, ja tuoppi maksoi 1,30e. <3

Lisätty matkaviestimestäPerjantai 08.07.2005 21:37

Nukuinpa juuri päiväunet. Täällä on +28 astetta, ja nyt lähdetään etsimään iltapalaa.. Terkkui tutuille!

[Ei aihetta]Tiistai 05.07.2005 10:15

Lähden tästä pian töihin. Terppa.

Terppa.

TestiKeskiviikko 29.06.2005 12:16

Moikka mulla on kivaa. Istun työpaikalla ja testaan blogia.
- Vanhemmat »