IRC-Galleria

nyt kun muka olisi aikaa tämmöiseenkin.Sunnuntai 14.05.2006 03:21

1. Saat selville, että vuoden ikäinen lapsesi ei synnytyslaitoksella tapahtuneen häiriön vuoksi olekaan sinun. Haluaisitko vaihtaa lapsen omaan biologiseen lapseesi?
- Tjaa'a, hankala uskoa että tuommoista nykyaikana enää tapahtuisi. Kai se vähä siitäki riippuis mitä mieltä se tyyppi ois jolla se mun lapsi olis ollu. Varmaan ottaisin omani takasi kumminnii.

2. Sinulla todetaan parantumaton tauti ja saat tietää kuolevasi kolmen kuukauden kuluessa. Olisitko viikon sisällä valmis suostumaan kehosi syväjäädytykseen, jos tietäisit, että sinulla on pieni mahdollisuus elää?
- Emmää, eihän se tauti mihinkään syväjäädytyksessä katoais kumminkaa. Mieluummin eläisin sitte loput ajasta täysillä.

3. Suostuisitko esiintymään hyväntekeväisyysjuhlassa, jossa olisi vähintään tuhat vierasta? Jos suostuisit niin mitä esittäisit?
-En usko paitsi ehkä jos olisin hyvin humalassa ja sillon ois tieten parempi ettei mua sinne päästettäis.

4. Jos sinulla olisi kyky siirtyä kauas tulevaisuuteen ja palata vuoden kuluttua, mukanasi kaikki tieto, mutta ei yhtään konkreettista esinettä. Lähtisitkö matkalle, jos siihen sisältyisi 50% mahdollisuus kuolla?
- Ää, mitäpä tuota jos siihen kerta kuollaki vois. En tiedä, mitä tekisin semmoisilla tiedoilla edes, ei mua kukaan varmaan uskois kuitenkaan.

5. Jos ystäväsi sanelisi sinulle lottorivin, jolla voittaisit suurehkon summan rahaa. Vaikka olisit itse maksanut lottorivin, kertoisitko ystävällesi voitostasi? Jos kertoisit antaisitko hänelle osan voitostasi?
- Kertoisin varmasti mut emmää varmaan mitään osaa antais :D. Ennemmin vaikka tarjoaisin sille jonkun lonkeron tai pari.

6. Olisitko valmis näkemään vuoden ajan hirveitä painajaisia jos sinut palkittaisiin 16000 eurolla?
- En kyl usko että noin pienestä summasta suostuisin kun en painajaisista tykkää yhtään, varsinkaan semmosista hirveistä. Päähän siinä sekois.

7. Jos sinulla olisi mahdollisuus palata ajassa taaksepäin, mutta ei palata enään takaisin. Lähtisitkö?
- En. En kuitenkaan usko minkään menneisyydessäni olevan muuttamisen arvoista ja ilman niitä kaikkia juttuja en olisi minä.

8. Jos sinulla olisi mahdollisuus saada vuoden ajaksi ilmaiseksi loistava: kokki, hieroja, autonkuljettaja, taloudenhoitaja tai sihteeri. Minkä näistä valitsisit?
- Taloudenhoitaja ehdottomasti. Tosin en tiedä miten sen vuoden jälkeen sitten selviäisin.

9. Jättäisitkö viidestä miljoonasta kotimaasi, jos et enään koskaan saisi astua sen kamaralle?
- Mmh, jokunen vuosi sitten olisin vastannu ehdottomasti kyllä, mutta emmää ku täällä asuu kaikki kivat. Ehkä sit jos saisin kaikki rakkaat ihmiset mukaani. Vaikka emmää kyllä sittekää.

10. Haluaisitko olla kuuluisa ja millä alalla?
- Joo must tulee isona Britney Spears. Oikeesti ois ehkä siistiä olla kuuluisa kirjailija, jos taas joskus saisin kynään tartuttua.

11. Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus herätä seuraavana aamuna toisena henkilönä, kuka tämä henkilö olisi?
- Tjaa, joku mies varmaan ku ois jännää kokeilla minkälaista ois olla semmonen. Haluisin kyl muuttua takas itsekseni sitte kumminki.

12. Asuntosi syttyy palamaan kaikkine rakkaine esineinesi. Pelastaisit perheesi ja lemmikkisi, jonka jälkeen sinulla olisi aikaa pelastaa vielä yksi tärkeä esine, mikä se olisi?
- Toisaalta olis ihan hirveeesti mitä ottaisin mutta ei kyllä mikään nouse ylitse muiden, siellä palakoon kaikki sitte. Ehkä joku laukku ois ihan jees ku siel ois kuitenki kaikki olennainen.

13. Mistä elämässäsi pidät vähiten?
- Siitä, että en voi olla tyytyväinen siihen vaikka se onkin ihan hyvä. Ja haluisin siistin kodin. Haluisin olla vähempi laiska. Ja vähempi nalkuttava ämmä.

14. Haluaisitko tietää täsmällisen kuolinhetkesi?
- Enn, jänskempää elää tällee tiedottomuudessa. Tai ehkä sitte jos se olis joskus vasta tosi pitkän ajan päästä ja jos saisin tilattua ukkosmyrskyn vielä sille päivälle.

15. Olisitko valmis luopumaan television katselusta viideksi vuodeksi, jos pelastaisit teollasi 1000 nälkäännäkevää?
- Olisin joo, eipä tuolta mitään järkevää kovin usein tuu katottua.

16. Mistä elämässäsi tunnet suurinta kiitollisuutta?
- No jopas on hankala kysymys, ehkä ylipäätään siitä että saan edes elää ja saan vielä senkin tehdä tämmöisessä hyvinvointivaltiossa enkä oo nälkäänäkevä afrikkalainen.

17. Valitsetko mieluummin tylsän ja hyväpalkkaisen uran vaiko mielenkiintoisen ja huonopalkkaisen?
- Mielenkiintoisen ja huonopalkkaisen, kunhan sillä nyt toimeen tulis jotenkin (luultavasti joka tapauksessa paremmin kuin nykyisin). En vaan kykene tekemään kauaa mitään epäkiinnostavaa ja sit jäisin työttömäks ja sinne menis se hyvä palkkaki sitte.

18. Olisitko valmis luopumaan kaikesta omistamastasi, jos saisit pillerin jonka avulla sinulle riittäisi puolen tunnin uni vuorokaudessa?
- No en nyt mitään kovin tähdellistä edes omista, mutta emmää usko vaikka joskus kun on hirvee kiire tehä joku homma niin sitä toivoo ettei tarttis nukkua ollenkaan niin on se nukkuminen kuitenkin aika kivaa. Ja sit kumminki ku kaikki muut vaan nukkuis ni helevettiäkös mää sillä aikaa tekisin? :o

19. Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus palata valitsemaasi hetkeen menneisyydessä ja muuttaa tapahtumien kulkua, lähtisitkö muuttamaan ja mitä hetkeä?
- En muuttais mitään. Turha semmosia vanhoja juttuja on murehtia ja kun se yhden asian muuttaminen muuttais sitten kaiken ja en tiiä mihin palaisin takasi sitte. Nyt on hyvä.

20. Montako kertaa päivässä katsot itseäsi peilistä?
- Riippuu päivästä. Normaalina kämpilläjumittelupäivänä ehkä vaan sillon ku käyn vessassa (peili on käsienpesualtaan päällä ni hankala olla kattomattakaa) mut sit jos oon lähössä johonkin ni tosi monesti kun mietin että mitä laittaisin päälle ja laittaisin naamaa.

21. Jos voisit elää 90 vuotiaaksi ja säilyttää viimeiset 60 vuotta 30 vuotiaan ruumiin tai mielen, kumman valitsisit?
- Njaa, yritän tässä vieläkin hyväksyä sen että joskus vanhenen ja rupsahdan niin eiköhän se ois ihan jees jos molemmat kävis yhtä aikaa ja emmää tiiä onko ne kolmekymppisetkään niin timmejä enää (hoh ihan ku nyt oisin) että semmosta vartaloakaan tahtoisin.

22. Jos tietäisit kuolevasi vuoden kuluttua, muuttaisitko millään tavalla tämänhetkisiä elämäntapojasi?
- En usko, myöhästähän se siinä vaiheessa olis. Ehkä voisin muuttaa vähä epäterveellisemmiks vielä. Söisin vaan mozzarellapitsaa ja joisin kaljaa ja kokeilisin kaikkia mahdollisia huumeita ja hyppäisin laskuvarjohypyn ja kaikkee tommosta.

23. Kenet maailman kaikista ihmisistä haluaisit päivällisvieraaksesi?
- Varmaan jonku Amman tai Dalai Laman vaikken kyl tiiä söiskö ne mitään ku ne jotain hindujabuddhalaisiamitälie on. Toni Wirtaselle voisin tarjota ruokaa sit ku opin sitä vielä vähä paremmin tekeen enkä tartte pojan apua kastikkeissa.

24. Kumman valitsisit, sen ettet enää koskaan voi poistua paikkakunnalta jossa asut, vai että joutuisit poistumaan sieltä palaamatta enää koskaan takaisin?
- Jos asuisin vielä Kokkolassa niin en epäröis hetkeäkään mut kai mä vieläki vastaisin että lähtisin pois enkä tulis takasi. Maailmassa on kuitenki aika vitusti muita kaupunkeja ja sammaloituminen ahdistais.

26. Testamenttaisitko koko omaisuutesi ihmiskunnalle, jos tietäisit että siten voisit poistaa yhden ydinpommin maailmasta?
- Hoho, veikkaan ettei mulla kyllä ikinä mitään testamentattavaa tuu oleen mutta jos rupeisinki rikkaaks ni ehkä paitsi jos mul ois tosi monta lasta/lastenlasta jotka ois köyhii.

27. Olisitko valmis makaamaan vuoden halvaantuneena, jos siten voisit estää saimaannorpan kuolemisen sukupuuttoon?
- Joo, jos se vuosi tapahtuis joskus myöhemmin ku nyt ei kyl millään kerkeis. Ja vois olla aika karmeeta olla halvaantunu muutenki et öö, sori saimaannorpat.

28. Muuttaisitko jostain tapahtumasta mieleesi jääneitä muistoja, jos sinulla olisi siihen mahdollisuus?
- Emmää, mieluummin muistan jutut semmosina kuin ne oikeasti on tapahtunu. Valheessa eläminen olis jokseenkin kuvottavaa.

29. Mikä lapsuudessasi kokemasi asia on osoittautunut arvokkaimmaksi elämäsi aikana?
- Ehkä se että äiskä heitti iskän pihalle, koska ois voinu olla aika karu lapsuus jos sitä ei ois käyny. Toisaalta taas se et äiskä vei mut Tertulle missä tutustuin Anskuun ja ollaan vieläki kavereita. Mut emmää oikeestaan ees kauheesti mitään kokenut pentuna.

30. Jos saisit nyt heti tästä päivästä alkaen 8 300 euroa vuodessa rahaa, sillä ehdolla ettet enää koskaan saisi tehdä työtä. Suostuisitko?
- Emmää ku saan enemmän rahaa vuodessa jo nyt vaikken en tee töitä :D

31. Jos saisit esittää kysymyksen jollekin ihmiselle valheenpaljastustestissä, kuka tämä ihminen olisi ja mitä kysyisit?
- Kysyisin varmaan pojalta et onkse pannu muita ku oon niin vainoharhanen. Vaikka emmää varmaan oikeesti keltään mitään kysyis ku tuoki vaan loukkaantuis eikä siitä mitään hyvää seurais sitte.

32. Jos huomenna voisit herätä jotain kykyä tai ominaisuutta rikkaampana mikä se olisi?
- Toisaalta ois siistiä jos vois lentää, mut ehkä ois parasta jos olisin semmonen tosi aktiivinen ja siisti ja järjestelmällinen ja lakkaisin olemasta tämmönen laiska vätys.

33. Jos löytäisit kadulta lompakon jossa olisi 600 euroa rahaa veisitkö lompakon poliisiasemalle jos siinä ei olisi nimeä?
- No eihän ne sitä omistajaa löytäis, jos siinä ei nimeä olis. Pistäisivät pollarit vaan rahat omaan taskuunsa. Ite pitäisin, ois tässä rahalle tarvettakin. Tosin jos jostain sitte vaikka kyseltäis sitä lompakkoa nii kyl mää sen sitte varmaan palauttaisin.

34. Kohottaisitko äo:täsi 40 pisteellä jos sen jälkeen joutuisit kärsimään koko poskesi yli ulottuvasta arvesta?
- En taho mitään rumia arpia ja mun mielestä oon ihan tarpeeks fiksu jo nytteki.

35. Kenet näistä henkilöistä ottaisit mukaasi autiolle saarelle: Madonnan, Michael Jacksonin, Juice Leskisen, Elisabeth Rehnin vai Pamela Anderssonin?
- Varmaan Michael Jacksonin kun kerta olin sen kans nelivuotiaana jo kihloissaki. Pitäis kyllä joskus päästä sieltä saarelta pois, ettei tarttis Jackoa tappaa jos siihen hermot menis ku eihän siitä muuten sielä saarella eroon pääsis.

36. Kenellä ihmisellä on ollut eniten vaikutusta elämääsi?
- Äitillä.

37. Jos seurustelukumppanisi joutuisi onnettomuuteen ja halvaantuisi jaloista alaspäin, olisitko yhä valmis menemään hänen kanssaan naimisiin?
- No en ois naimisiin kyllä ikinä menossa muutenkaan mutta siis eipä mua tuo haittaisi jos se pystyisi vielä senkin jälkeen panemaan eikä rupeis urpoks itsensäsäälijäks.

38. Jos sinulla olisi mahdollisuus kuulla kaikki huonot puolesi ystäviltäsi rehellisesti, olisitko valmis kuulemaan ne?
- Kyl mää ne jo valmiiks tiiän enkä kuitenkaan kestä mitään kritiikkiä että en olis.

39. Suostuisitko olla peseytymättä 3 kuukautta, jos saisit 16000 euroa?
- Raha maistuis mut emmää kyllä pystyis kolmee kuukautta yäk. Ainakaan jos sillon pitäis normaalisti elää ja poistua kotoaan.

40. Miten pukeudut, kun haluat näyttää seksikkäältä?
- Mustaan.

41. Jos saisit kysyä ennustajalta yhtä asiaa elämästäsi ja se olisi varmasti totta, mitä kysyisit?
- No joku tuleeksmulleonnellinenelämä taijjotain et saanksjoskuslapsia mut emmää tiiä, jänskempää ku ei tiijjä mitään.

42. Jos saisit valita haluaisitko lapsesi olevan tyttö vai poika?
- Samapa tuo mut must tuntuu et se ois tyttö.

43. Voisitko tappaa lapsesi, jos hänellä olisi niin hirvittäviä kipuja, että hän kuolisi kuitenkin? Oletetaan että et saisi käyttää tappamiseen mitään lääketieteellisiä keinoja, esim. myrkyttäminen tai yliannostus lääkkeillä.
- No en varmasti voisi. En ylipäätänsä voisi ikinä kuvitella tappavani ketään, varsinkaan paljain käsin ja muutenkin tökkii ajatus jostain eutanasiasta. Lapsi saisi kunnon kipulääkkeitä ja sairaalahoitoa tuossa tapauksessa.

44. Haluaisitko mieluummin vain yhden sydänystävän etkä yhtään tuttavia vaiko paljon tuttavia etkä yhtään sydänystävää?
- Onhan se tietysti kivampi jos on joku semmonen sydänystävä mut emmää kyllä tiiä, ku jossain vaiheessa menis hermot siihen jos en tuntis ketään muita ku sen.

45. Näet äitisi suutelemassa vierasta miestä intohimoisesti ravintolan ulkopuolella, mitä teet?
- Emmää varmaan mitään tekis, vähä ehkä kuittailisin sille siitä. Vaiks mun äiti on kyllä sen verta siveellinen ettei se julkisella paikalla ketään intohimoisesti suutelisi.

46. Kumman kanssa pelaisit mieluummin jotain peliä, itseäsi huonomman vai itseäsi paremman pelaajan kanssa?
- Huonomman koska oon paska häviäjä.

47. Olisitko valmis valehtelemaan ystäväsi puolesta oikeudessa vaikka tietäisit hänen olevan syyllinen?
- Riippuu, mitä se ystävä olis tehny. Jos tappanu tai raiskannu jonkun ni sit en valehtelis mut jos kyseessä olis joku ilkivalta tai huumausainerikos ni valehtelisin. Tosin oon aika paska valehtelemaan et saisin varmaan syytteen väärästä valasta sitten vielä.

48. Mitä tekisit jos saisit tietää että viikon kuluttua puhkeaa kolmas maailmansota?
- Mitäpä siinä sitte vois tehä :o. Menisin jubaileen niitten päättäjien kans jotka siitä sodasta päätti ja käskisin niitä olemaan alottamatta mitään vammasta sotaa.

49. Pukeutuisitko kutsuille mieluummin liian hienosti vai liian huonosti?
- Ennemmin liian hienosti, se ei ehkä ois niin noloo.

50. Kumpi on sinulle tärkeämpää parisuhteessa, että sinua rakastetaan vai että sinä rakastat?
- No eiköhän se nyt ole aika tärkeätä, että se rakkaus olisi molemminpuolista kun aika omituinen ja turha suhde se muussa tapauksessa olisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.