IRC-Galleria

on se ystäväiset semmoinen juttu, että kyllähän se joulu tänäkin vuonna tulee, ja nyt on ensimmäiset konkreettiset merkit siitä saatu. menin eilen pahaa-aavistamattomana ruokavarastoon ostamaan vessapaperia ja leipää ja tonnikalaa ja mitä vanhat/nuoret (tulkinnanvarainen juttu) silmäni näkivätkään! SUKLAAKOHVEHTEJA! IHAN PERKELEESTI SUKLAAKONVEHTEJA! juuri siinä kohtaa, missä koko kesän oli hirveä kasa Olvi-mäyriksiä. no, näinhän se aina kun halloween-krääsät saadaan siivottua kaupasta ulos (eh, ja tuota kyseistä juhlaahan periaatteessa kuuluisi viettää vasta tänään). ja onhan tuohon kyseiseen markkinatalouden juhlapäivään enää alle kaksi kuukautta eli yksi kuudesosavuosi, että johan se oli jo aikakin! vähä silti hirvittää, missä vaiheessa ostoskeskuksissa alkaa soimaan kulkuset ja hei kuuraparta. minua asia ei niin kovasti häiritse, koska olen jouluihminen ja tykkään kiroilla ihmismassoissa lahjoja metsästämässä, mutta kun tuppaa noilla kaikilla tutuilla olevan jonkin sorttisia angsteja kyseistä juhlapyhää ja etenkin sitä edeltävää vouhotusta kohtaan, niin eihän sitä vikinää oikeasti jaksaisi kuunnella. pitää kai tässä kohtapuoliin silti alkaa suunnitella niitä joululahjoja. ja aloin juuri odottaa sitä kinkkua.

viime yö kun tosiaan oli tämä karmaiseva kauhujen yö, niin sen kunniaksi päätimme katsoa maissilapset ja ei hyvääpäivää, en olekaan aikoihin nähnyt mitään yhtä kökköä. olihan tuo jokseenkin viihdyttävä kuitenkin. ja viihdyttävä oli myös uni, joka oli selkeästikin saanut mausteita kyseisestä elokuvasta. meillä oli rikollisliiga ja sellaset aseet niinku niillä ipanoilla siinä ja siihen liigaan kuului lisäkseni ainakin AnniinnA, joka selitti painavansa 31 kiloa ja siihenhän oli toki uskominen, koska se harrasti woodoota. anskun aseena oli hieno viikate ja olin salaa vähä kade, koska mulla oli vaan joku kämänen rautakanki. porukkaan kuului myös peruskouluaikainen luokkatoverimme tapio aka fabio, jolla oli joku ihme koukkuase. en muista niitä muita siitä ryhmästä, harmillista, koska muistelisin niitä olleen ainakin kahdeksan. meillä oli joku tehtävä, että jotkut ihmiset piti tappaa, syystä X. ärsyttää, kun en muista noita pääkohtia, mutta samapa tuo.

ajattelin mennä tänään käymään lidlissä, koska aamulehdessä luki paljon tarjouksia ja hokasin, että siellä 250g meetvurstia maksaa 50 senttiä vähemmän ku 100g tossa viereisessä ruokavarastossa. ja oli halpoja perunoitakin ja jotain. hitsi toi aamulehti on kyllä hyödyllinen, vähä kylläkin hämää, ku en vieläkään tiiä miks se mulle yhtäkkiä alko tulla.

se eilisiltainen rakel liekin juontama ohjelma oli kyllä ihan paska.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.