IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 00:44

hitto. mullon leukaluut aika jumissa ja puren koko ajan tahattomasti hampaita yhteen, koska en oo pariin päivään hirveesti puhunu mitään :D. aika sosialisoitua?

luota pinkkiin!Tiistai 21.11.2006 21:16

mun tiskiallas ei ole enää homeessa!

mun pinkit kumihanskat on ehkä parasta mitä mulle on ikinä tapahtunu.

paramppaaPerjantai 17.11.2006 01:36

pakkaaminen on illan sana! ja kaikki ketkä tuntevat minua vähääkään, tietävät, jotta minun mielestäni pakkaaminen on ihan hanurista. eikä sekää hirveen kivaa oo, että pitää roudata tuo reppu huomenna pajalle ku pitää mennä sieltä suoraan juna-asemalle.

tällä kertaa tuntuu pitkästä aikaa siltä, että tulee varmasti mukavaa siitä kokkolan reissusta. kiva nähdä kaikkia semmosia kavereita joita ei oo nähny hetkiseen. ja pääsee vaarinkin luona käymään :). ja jotenki tähän aikaan vuodesta tulee aina äitiä ikävä (viime vuonnakin tein joskus tähän aikaan extempore-visiitin äiskän luo). ärsyttää vaan kun on niin vähän aikaa. käytännössä kaksi vuorokautta, kun saavun perille huomenna joskus seittämän aikaan illalla ja lähen sitte sunnuntaina joskus samoihin aikoihin illalla. pitää olla hyvin touhukas eikä jumittaa missään sängynpohjalla lauantaiaamuna... toki helpommin sanottu kuin tehty, mutta yrittänyttähän ei laiteta!

ja vielä kerran pojatMaanantai 06.11.2006 19:06

siitä nätistä katulampusta on sulanu pois ne jääpuikot.

oon myöski tullu kipeeks örrörmör köhköh.

ja tähän loppuun vielä kaunis laulu:

maanantai ei mittään
tiistai ei mittään
keskiviikko torstai ei mittään
perjantai ei mittään
lauantai ei mittään...

[Ei aihetta]Perjantai 03.11.2006 21:38

HYI VITTU MUN ROSKAPÖNTTÖ ON HOMEESSA! mutta koska oon laiskalaura nii laitoin vaan uuden roskapussin sinne enkä jaksanu pestä sitä. tämä luullakseni kostautuu vielä joskus tässä elämässä.

[Ei aihetta]Torstai 02.11.2006 21:40

kauneinta tänään on ehkä ikkunasta näkyvä katulamppu, josta roikkuu jääpuikkoja. lamppu ja jääpuikot näyttävät kultaisilta.

se näyttää vähä joltain tyypiltä jostain gorillazin videosta.

[Ei aihetta]Torstai 02.11.2006 18:30

koska oon vähän pohtivaisella tuulella, niin tulin tässä miettineeks, että kukakohan se oli joka keksi yhdistää netin ja kahvilan. kuka ajatteli, että hei perustetaas paikka jossa saa käyttää nettiä JA TARJOILLAAN SIELÄ KAHVIA? ku yleensä kuitenki tietokoneiden läheisyydessä ei oo kovin hyvä pitää mitään kuumia nesteitä, jotka voi kaatua näppikselle.

tänään nukuin pommiin ja kävelin kallen kanssa töihin ja paistoi aurinko.

tiedostan ikäni.Torstai 02.11.2006 18:27

Mykki sanoo:
Luulin et sää oot tos kuvas joku 15

jotkut löytää ja toiset kadottaa sanoo:
:D

jotkut löytää ja toiset kadottaa sanoo:
oon 18

jotkut löytää ja toiset kadottaa sanoo:
kai

jotkut löytää ja toiset kadottaa sanoo:
joo

jotkut löytää ja toiset kadottaa sanoo:
jos nyt oon 20 ja toi on about kaks vuotta sitte

Mykki sanoo:
oot 21 haha

jotkut löytää ja toiset kadottaa sanoo:
ei hitto :D

jotkut löytää ja toiset kadottaa sanoo:
en ees tajunnu aiemmin

jotkut löytää ja toiset kadottaa sanoo:
sit taidanki olla siinä 19

tervetuloa marraskuuKeskiviikko 01.11.2006 09:54

ikkunastani katsottuna ulkona näyttää postikortilta. veikkaan tosin, että noilla lumessa tarpojilla on vähän eri mielipide tämän hetkisestä säästä. pitäisi jossain vaiheessa itsekin lähteä tuonne, yritän olla kiroilematta. jotenkin tosi aavemaisen näköstä kun bussit menee ohi kun niitä hädin tuskin näkee tähän. täytynee myös veikata, etteivät osaa säähän suhtautua kovin positiivisesti myöskään ne, joilla ei ole tällä hetkellä sähköjä, kiitos myrskyn.

tänään on myös rahapäivä ja olen äärettömän seesteisellä tuulella, vaikka rahoista puolet humpsahtikin jo laskuihin. olispas kiva jäädä kotiin, olis niin kiva olla hyvällä tuulella koko päivä.

tänään pitää muistaa ostaa: deodoranttia, käsisaippuaa, vessapaperia, vanulappuja, astianpesuainetta, shampoota ja tietenkin ruokaa. parhainta ko kaikki jutut loppuu samaan aikaan, ainoo mikä vielä puuttuis, olis se, että kaikki lamput palais (onkin jo aika kauan ollut valot kaikissa huoneissa :o). mutta eipä sovi moisia manata.

mm, nyt suihkuun jotten myöhästy.