IRC-Galleria

Joyeux Noël!Sunnuntai 24.12.2006 15:30

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE! :>

kohta syödään namnamnamnam! ja ai hitsi meidän danny on ihanin, en ees muistanu et tommosia noin ihania kissoja edes on! tosin se on ihan hemmetin sähkönen kun sitä silittää <3.

vetelen tässä myös jotain hienoja ennätyksiä, koska oon ollu kokkolassa perjantaista asti eikä vieläkään olla tapeltu äitin tai riikan kanssa (no ihan vähä väitelty muttei sitä lasketa)!

lunta tosin ei oo, mutta eipähän ainakaan kastu jalat tuolla ulkona tallustellessa sitte.

ja mullon päällä mun hulmuavahelmainen punainen jouluhame! (muina päivinä se on vaan tavallinen hulmuavahelmainen punainen hame)

mut nyt simpsoneita!

[Ei aihetta]Perjantai 01.12.2006 05:17

tuli mieleeni tämmöinen videopelivertaus. kun seurustelu voi kestää kauan kun pääsee aina vaan paremmalle levelille ja sitten yhtäkkiä loppuu elämät ja joutuukin aloittamaan alusta. jännää eikö vain?

päivä 4 sinkkunaPerjantai 01.12.2006 04:46

"Luotettu ehkä liikaa
siihen että aika korjaa
se minkä vuoksi nähtiin
niin kovin paljon vaivaa

Että hajalle saatiin
Se mikä kauniiksi tarkoitettiin"

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 00:44

hitto. mullon leukaluut aika jumissa ja puren koko ajan tahattomasti hampaita yhteen, koska en oo pariin päivään hirveesti puhunu mitään :D. aika sosialisoitua?

luota pinkkiin!Tiistai 21.11.2006 21:16

mun tiskiallas ei ole enää homeessa!

mun pinkit kumihanskat on ehkä parasta mitä mulle on ikinä tapahtunu.

paramppaaPerjantai 17.11.2006 01:36

pakkaaminen on illan sana! ja kaikki ketkä tuntevat minua vähääkään, tietävät, jotta minun mielestäni pakkaaminen on ihan hanurista. eikä sekää hirveen kivaa oo, että pitää roudata tuo reppu huomenna pajalle ku pitää mennä sieltä suoraan juna-asemalle.

tällä kertaa tuntuu pitkästä aikaa siltä, että tulee varmasti mukavaa siitä kokkolan reissusta. kiva nähdä kaikkia semmosia kavereita joita ei oo nähny hetkiseen. ja pääsee vaarinkin luona käymään :). ja jotenki tähän aikaan vuodesta tulee aina äitiä ikävä (viime vuonnakin tein joskus tähän aikaan extempore-visiitin äiskän luo). ärsyttää vaan kun on niin vähän aikaa. käytännössä kaksi vuorokautta, kun saavun perille huomenna joskus seittämän aikaan illalla ja lähen sitte sunnuntaina joskus samoihin aikoihin illalla. pitää olla hyvin touhukas eikä jumittaa missään sängynpohjalla lauantaiaamuna... toki helpommin sanottu kuin tehty, mutta yrittänyttähän ei laiteta!

ja vielä kerran pojatMaanantai 06.11.2006 19:06

siitä nätistä katulampusta on sulanu pois ne jääpuikot.

oon myöski tullu kipeeks örrörmör köhköh.

ja tähän loppuun vielä kaunis laulu:

maanantai ei mittään
tiistai ei mittään
keskiviikko torstai ei mittään
perjantai ei mittään
lauantai ei mittään...

[Ei aihetta]Perjantai 03.11.2006 21:38

HYI VITTU MUN ROSKAPÖNTTÖ ON HOMEESSA! mutta koska oon laiskalaura nii laitoin vaan uuden roskapussin sinne enkä jaksanu pestä sitä. tämä luullakseni kostautuu vielä joskus tässä elämässä.

[Ei aihetta]Torstai 02.11.2006 21:40

kauneinta tänään on ehkä ikkunasta näkyvä katulamppu, josta roikkuu jääpuikkoja. lamppu ja jääpuikot näyttävät kultaisilta.

se näyttää vähä joltain tyypiltä jostain gorillazin videosta.