IRC-Galleria

!!!!!!!!!!!!Lauantai 25.02.2006 03:21

ME VOITETTIIN! Tiesin sen (joopa). Ei olla Anskun kans oltu näin innoissamme varmastikaan Euroviisujen 2004 jälkeen kun Ukraina voitti (kannatti vaihtaa maata niin heti voitettiin!). Parasta. Ja eihän me tosiaan sunnuntaina mennä Ruotsille mitään häviämään. Mutta toki ei sovi nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Ihana Niittymäki. Oli niin nöyrä ja söpö vielä haastattelussakin ja voi hitto rakastetaan sitä :D.

MATO!Keskiviikko 15.02.2006 15:02

mun konees on mato. se tarkoittaa sitä, että käytän huomattavasti vähemmän aikaa tietokoneen kanssa. nykyään yhteinen aikamme on sitä, että minä kiroilen ja ärjyn ja näytän keskisormea koneelle ja kone kostoksi jumittelee eikä suostu toimimaan. joskus se tekee saman kuin pikkulapset heittäytyessään maahan makaamaan - kieltäytyy toimimasta ollenkaan. silloin se täytyy laittaa uneen väkipakolla. yritän tässä lähiaikoina saada annettua koneelle peräruiskeen, jotta yhteiselomme olisi yhtä sopuisaa ja mukavaa kuin aina ennenkin.

[Ei aihetta]Lauantai 11.02.2006 04:14

minä haisen pojalta. minulla on pojan deodoranttia. kainalossani on poika. osaisinpa vielä.

hmhLauantai 11.02.2006 04:06

hassua miten pienistäkin asioista voi tulla niin iloiseksi. hymyilyttää.

KKKKRRRRÄÄÄHPerjantai 10.02.2006 19:12

Mua ärsyttää kun ihmiset sanoo, että "nenä valuu". Mihin se nenä muka siitä naamasta valuu häh? Parempi ilmaisu olisi se "nenä vuotaa". Vaikka oikeastaan mua ällöttää jos ihmiset puhuu niitten nenien vuotamisesta tai valumisesta tai nenästään ylipäätään. Mua myös ällöttää nähdä ihmisten niistävän ja muutenkin kaikki mihin liittyy räkä. Yäk.


Oon kipeenä ja wituttaa ko en kai illallakaan mihinkään sitten pääse lähteen. Tai siis toki pääsisin, ei ole mikään äiti sanomassa, että "et sitten mene mihinkään tuossa kunnossa!", mutta olen itse niin fiksu ja filmaattinen, että tajuan, ettei hurjat piletykset ehkä olis mikään maailman paras idea nyt. Saa nyt nähdä, jos douppaisin itseni Ibumaxilla ja kävisin pari tuntia pyörähtämässä.

:>Maanantai 06.02.2006 18:36

määpäs oonkin aika onnekas tyttö<3.

mamaKeskiviikko 01.02.2006 23:25

äiti on täällä ja mun kotona on siistiä ja onpas kivaa. saisin vaan sen moppini takas siltä yheltä nimeltämainitsemattomalta niin vois olla aika jees.

kummia juttujaTiistai 31.01.2006 23:36

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Kadulla pitää aina astua niiden halkeamien yli tai päälle siten, että joka toisen ylittää oikea jalka ja joka toisen vasen jalka. Samaten portaat pitää mennä silleen, että se jalka joka aloittaa, ei lopeta sitä yhtä porrasosiota. Jos portaita on sen verran, että sama jalka aloittaa ja lopettaa, niin täytyy sen sitten mennä vuorotellen tai sitten pitää astua jonkun portaan yli.

2. Syön maksalaatikkoa mansikkahillon kanssa. Ja se on hyvää.

3. Tiskaan "väärin". En koskaan laske tiskialtaaseen vettä, vaan tiskaan astiat aina juoksevan veden alla, vaikka tiedänkin, että se tuhlaa vettä (tosin tiskaan niin harvoin, että tuskin kovin paljon keskivertotiskaajaa enemmän vettä tuhlaan) ja vaikka mitä, mutta kun ällöttää jos siellä veden seassa on ruuantähteitä ja kosken niihin vahingossa.

4. Keskustelen yksinäni tai vastailen radiolle tai televisiolle, mikäli sieltä tulee joku juttu, joka mielestäni kaipaa vastausta. Usein kuvittelen oman heittoni olleen sen verran hyvä, että jaksan naureskella asialle kauan. Usein suoritan itseni kanssa keskustelun jollain muulla kuin äidinkielelläni, useimmiten englannilla, mutta joskus myös ruotsilla tai ranskalla (ja sekös vituttaa kun ei muista jotain sanaa ja on juttu kesken). Harrastan myös brutaaleja väittelyitä keskenäni.

5. Pesen hampaat suihkussa.


Haastan: syndrome^, virtuaalischeis, JacklynTripper, AnniinnA, minska

Muutki saa tehä jos tekee mieli ^^.

kkkääkMaanantai 30.01.2006 00:56

huomenna alkaapi sitten se työkkärin koulutus iiks. alkaa jo ärsyttää että edes pääsin sinne, mieluummin menisin johonki kivempaan paikkaan josta vaikkapa tiedän, missä se tarkalleen sijaitsee ja kauanko tästä kestää sinne kävellä. ja oon aika vakuuttunu että ne kaikki muut kurssilaiset on jotain vammapäitä, joiden kanssa en tosiaan halua viettää montaa tuntia päivässä. söldfkjsdflksd. pitäisi ehkä vähentää hermoilua.

kävin tänään äänestämässä jotain varttia ennen ku se aika loppu. äänestäminen on kivaa kun se on niin yksinkertaista vaikka se kuulostaakin monimutkaiselta. vois olla jotain vaaleja useamminkin. ja onneks tarja sentään voitti, vähä meinas jännittää kun se sauli kiri koko ajan. ja hyi että se äijä on ällöttävä "mies se on hävinnytkin, suutelen kättänne", ois kyl ton kuolaepisodin voinu jättää väliin.

siivoominen on vielä kesken mut oon sentään edistyny ja jatkan varmaan huomenna sitte, tuskin tässä yöllä enää viitin. ollaan kateltu pojan kans losteja koko päivä jotakuinkin, ei tehty ees mitään ruokaa, vaikka kerrankin ois mistä tehä.

äiti ja sisko tulee ens viikolla käymään ja ois kyl jotain pakko saada siivottua vaikka kiinnostus on reippaasti alle nollan.

vituttaa jo valmiiks kun mietin sitä miten aamulla vituttaa kun pitää ihan hemmetin aikasin herätä.

SIIVOUSPÄIVÄ!Lauantai 28.01.2006 22:43

mullon siivouspäivä ja muistinpa heti vartti siivoamisen aloitettuani miks mulla ei koskaan oo siivouspäiviä. nää on jotain vittumaisimpia päiviä ikinä! oon keränny varmaan sata pussia roskia eikä se tunnu edes auttavan. mulla on myös maailman vittumaisin vuodesohva, jonka mielelläni laittaisin polttopuiksi heti mikäli jostain saisin paremman tilalle.

tällä hetkellä oon saanu puolet tästä isosta huoneesta siivottua sekä vessan jokseenkin. olen myös pessyt kaksi koneellista pyykkiä (jokseenkin haasteellista tuo ripustelu kun mullon vaan yks pyykkiteline, mihin menee aika tarkalleen se yks koneellinen). vielä on siis jäljellä keittiö(+tiskaus), sänky ja tuo sängyn puoleinen osa huoneesta sekä eteinen. eipä lopu tekeminen kesken. en oo viittiny ees kattoo mitä teeveestä tulis ja nälkä, mutta en saa syödä ennen kuin olen siivonnut loppuun tämän puolen, mihin ei kyllä pitäisi enää kamalasti aikaa mennä.

mut parasta: oon löytäny yhen talvi-konvehdin ja yhen enkeli-suklaapatukan!