IRC-Galleria

veena

veena

on kotona Roomassa.

Sata VuottaPerjantai 08.02.2008 14:30

Hei, hei, hei
Laiva lähtee, minä jään
Hei, hei, hei
Voinko kuolla ikävään?
Sulla on oma elämä siellä,
jossa minä olisin vain tiellä
Hei, hei, hei

Sinä olet niin kaukana,
toisessa maassa, se repii mieleni
Sinä olet niin kaukana
Vaikka sata vuotta
mä odotan sinua

---

Montako elämää
meil on vielä jäljellä, niin
Mene vaan, minä jään
En pysty selittämään
Ja kuitenkin jossain on maa,
jossa sinua odotetaan


http://www.youtube.com/watch?v=5mk5nilWz2w

Fake or Real friend?Lauantai 24.11.2007 14:32

FAKE FRIENDS: Never ask for food.
REAL FRIENDS: Are the reason you have no food.

FAKE FRIENDS: Bail you out of jail and tell you what you did was wrong.
REAL FRIENDS: Would be sitting next to you saying "Damn we fucked up.but that shit was fun!"

FAKE FRIENDS: Borrow your stuff for a few days then give it back.
REAL FRIENDS: Keep your shit so long they forget its yours.

FAKE FRIENDS: Know a few things about you.
REAL FRIENDS: Could write a book about you with direct quotes from you.

FAKE FRIENDS: Are for a while.
REAL FRIENDS: Are for life.

FAKE FRIENDS: Will take your drink away when they think you've had enough.
REAL FRIENDS: Will look at you stumbling all over the place and say "Bitch drink the rest of that you know we don't waste."

FAKE FRIENDS: Will talk shit to the person who talks shit about you.
REAL FRIENDS: Will knock them the fuck out.

FAKE FRIENDS: Wont send this back.
REAL FRIENDS: Will send this to you and to 10 other real friends

20 hyvää syytä asua ItaliassaSunnuntai 15.07.2007 16:46


1) Aurinko paistaa suurimman osan vuodesta, joskus liiankin kuumana. Mutta sää on hyvä keskustelun aihe varsinkin pilvisellä säällä, miksei ylettömillä kesähelteilläkin.

2) Kirkkoja on jokaisen ulottuvilla. Ne ovat kesällä myös hyviä vilvoittelupaikkoja. Niissä on sitä paitsi italialaisittain harvinaisen hiljaista messujen väliajoilla, ja siellä voi hiljentyä muulloinkin arjen kiireen keskellä. Kirkoissa on monesti myös merkittävien taiteilijoiden luomuksia.

3) Puolet maailman taideaarteistosta on saapasmaassa. Osa jopa piilossa kellarien pimennoissa. Italialaisilla on myötäsyntyisenä kauneusaisti.

4) Liiallisen kauneus-, taide- ja kulttuuriannoksen seurauksena ilmenevän Stendhalin syndrooman saa torjutuksi, kun asuu Italiassa eikä tarvitse nähdä koko Eurooppaa eikä edes Italiaa viikossa tai parissa.

5) Pizza. Se alkuperäinen ja maailman paras. Toista kuin Amerikan pizzapulla.

6) Pasta. Yli neljäsataa toinen toistaan herkullisempaa pastalajia. Al dente. Se on ensiarvoisen tärkeää. Muutenkin hyvä ruoka on kovassa kurssissa ja hyvä keskustelun aihe Slow-Foodin kotimaassa.

7) Viini ei lopu koskaan. Glögi-tarpeitakin riittää. Ovat kehittäneet jopa Sylvia-glögin. Suomeen vietäväksi.

8) Laulaa saa oopperan kotimaassa, vaikkei olisi juovuksissa. Ja luvalla sanoen Italiassa myös kokoukset ja television puheohjelmat ovat usein kuin kohtauksia jostain oopperasta. Päälle laulamisineen. Siitä on kyllä se etu, että säästyy aikaa, kun kaikki puhuvat yhtä aikaa. Silti ohjelmat ovat säännöllisesti myöhässä.

9) Käsillä puhumisen taito ja elehtiminen koko keholla on saapasmaan asukkailla hyvin kehittynyttä. Valitettavasti eleiden tulkitsemiseen ei ole olemassa sanakirjoja. Mutta Italiassa asuessa eleiden merkityksestä pääsee kyllä vähitellen perille.

10) Italialaiset eivät ole tiukkapipoisia. Itse asiassa pipoja ei juuri näe, ja säännöt ja säädöksetkin on luotu rikottaviksi.

11) Joustavuutta on, liikenteessä ja muutenkin, mutta varsinkin ajan käytössä. Italiassa ollaan säännöllisesti myöhässä. Eikä myöhästymisiä tarvitse pyytää anteeksi. Ainakaan tuntia lyhyempiä.

12) Professoreita on paljon, mm. kaikki opettajat. Samoin maestroja. Ja tohtoreita. Ja nainen on aina signora, vaikkei olisi naimisissakaan.

13) Jalkapallo on varma ja turvallinen keskustelun aihe. Ja Formula Uno, mutta Häkkisen kaudella oli suomalaisen parasta pitää suunsa supussa. Vaikka kaikki nykyään myöntävätkin, että siihen aikaan ajoissa oli enemmän fiilistä. Tosin siellä on nyt kaksi suomalaista kilpailemassa, tai oikeataan puolitoista, sillä Niko Rosbergin äitihän on saksalainen.

14) Pazienza, kärsivällisyys, maltti. Sitä italialaisilla on yllättävän paljon, ja sitä tarvitaankin. Byrokratian ihmemaassa saa jonottaa aina ja joka paikassa, julkisissa virastoissa, rautatieasemilla, pankeissa ja postissa. Jossain vaiheessa puhuttiin laista, joka määräisi jonottamiselle enimmäisajat. Mihin lie hautautunut! Postin kulku näyttäisi kyllä nopeutuneen, mikä lienee osittain sähköpostin ansiota. (Postia on vähemmä.)

15) Myönteisyys. Italialainen ei sano EI, vaikka sitä tarkoittaisikin. Tarkoituksen oivaltaminen kehittää tulkitsemiskykyä.

16) Rupattelu, italialainen on ihailtavan ilmaisukykyinen, eikä jää koskaan sanattomaksi. Hiljaisuutta tapaa vain lääkärin tai hammaslääkärin odotushuoneessa.

17) Italiassa osataan arvostaa käsityötä, ainakin mitä tulee pyykin pesemiseen käsin. Aristonin kotimaassa. Naistenlehdissä esitettyjen mielipiteiden mukaan miehen paidan pesemisen käsin tulisi estää jopa avioerot.

18) Mamma mia, miten arvostettu äiti on Italiassa. Mamma santissima. Kunhan tietää paikkansa miesvaltaisessa yhteiskunnassa. Edellisen edustajainkamarin 630 jäsenestä oli naisia vain 70 (11,26 %). Senaatin 315 vaaleilla valituista jäsenistä heitä on 26 (8, 25 %).

19) Lapset viihtyvät kotona, äidin pastakattiloiden äärellä, ainakin ruoka-aikoina, jopa keski-ikäisiksi asti. Ja avioeron sattuessa he muuttavat sinne takaisin. Ja vaikka eivät asuisikaan kotona, käyvät siellä viikonloppuisin syömässä ja hakemassa eväät viikon päiviksi ja jättämässä vaatteet huollettaviksi.

20) Anopit huolehtivat kovasti miniöistään ja nuoren parin elämästä, toisinaan jopa heidän kotinsa järjestyksestä. Joskus he menevät jopa liiallisuuksiin. Ja joka kolmannen avioeron syyksi on mainittu miehen äiti. Anoppeja on jopa yritetty laittaa kuriin kursseilla, kun taas samoilla kursseilla miniöille on opetettu anoppien käsittelytaitoa.

© Ritva Viertola-Cavallari

Kalle copyLauantai 23.06.2007 23:33

Nimikirjaimista siis:

A : you like to drink
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready

E - Damn good kisser.
L - Everyone loves you.
I - You Are Great in bed.
S - Easy to fall in love with.
A - you like to drink
Suomalainen, italialainen ja ranskalainen perheenisä kilpailivat kuka on paras rakastaja...

Ranskalainen aloitti: Tarjosin naiselleni osteri-illallisen, jonka jälkeen juotiin shamppanjaa, ja johdattelin hänet silkkilakanoin peiteltyyn vuoteeseen. Hieroin hänet kauttaaltaan tuoksuvalla öljyllä ja kun hän oli äärimmilleen kiihottunut aloimme rakastelun joka jatkui koko yön. Nainen kiljui nautinnosta ja vielä seuraavana iltanakin hän ei saanut sanaa suustaan - huokaili vain onnellisena.

Italialainen yritti pistää paremmaksi: Mekin söimme mitä parhaan aterian, joimme parhaita viinejä ja menimme loisteliaaseen sviittiin, jonka parvekkeen alla orkesteri soitti romanttisia säveliä. Tanssimme kuun valossa ja riisuin tanssiessamme naiseni ja itseni hitaasti vaatekappale kerrallaan. Menimme sänkyyn ja valelin naiseni kokonaan hunajalla ja nuolin sen sitten nautinnollisen hitaasti pois hänen iholtaan ja sen jälkeen rakastelimme rajusti ja jatkoimme sitä koko viikonlopun. Kun maanantai iltana soitin naiselle hän alkoi oitis nautinnollisesti voihkimaan kuullessaan ääneni.

Suomalainen kertoi sitten omat saavutuksensa: Tulin kalareissulta kotiin pienissä kaljoissa ja vaimo oli juuri passelisti takamus pystyssä pyyhkimässä sohvapöytää. Ei kun sepalus auki ja mekko ylös. Parin minuutin päästä kun homma oli ohi, jätin äimistyneen akan jatkamaan siivoamistaan, pyyhin vehkeeni olohuoneen verhoon ja menin hakemaan olutta jääkaapista. Hommasta on nyt kaksi viikkoa, mutta vaimo huutaa suoraa huutoa vieläkin.

[Ei aihetta]Perjantai 08.06.2007 21:18

When the sun shines, we’ll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be a friend
Took an oath I'ma stick it out till the end
Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other
You can stand under my umbrella
You can stand under my umbrella
Puhelimen kohina
Ei yhteistä kotia
Ikäviä päiviä kun tuntuu epäreilulta
Et me ei voida asua yhdessä

-Sä oot tuhannen kilometrin päässä

Aamulla on ikävä
Päivä siinä välissä menee joten kuten
Mutta sitten illan tullen
Se on rumaa et me ei nukuta yhdessä

-Sä oot tuhannen kilometrin päässä

Mä en tahdo lukea
Minua ei nukuta
Mä en syönyt mitään
Ilman sinua ei enää
Se on paha et me ei taannuta yhdessä

-Sä oot tuhannen kilometrin päässä

Kenelle juttelet nyt
Kuka sun kanssasi on
Nukuitko yksin vai et
Menetkö autolla vai kävellen kouluun

Mä en käynyt pesulla enää tänä aamuna
Mä en kato välitä
Et miltä minä näytän
Se on sääli et me ei seota yhdessä

-Sä oot tuhannen kilometrin päässä

Rumaa et me ei nukuta yhdessä
Minun ihoni kaipaa sun kämmentä
Paha et me ei asuta yhdessä

-Sä oot tuhannen kilometrin päässä
Tuhannen kilometrin päässä

[Ei aihetta]Perjantai 18.05.2007 16:11

"Contrary to what the cynics say, distance is not for the fearful, it is for the bold. It's for those who are willing to spend a lot of time alone in exchange for a little time with the one they care about. It's for those knowing a good thing when they see it, even if they don't see it nearly enough."
1. Mistä lähtien yhdessä?
- Virallisesti 23.3.2005 asti, tutustuttu (ihastututtu) heinäkuussa 2004

2. Onko hän sinun ensimmäinen seurustelukumppanisi?
- No ei, ja hyvä niin.

3. Oletteko kihloissa?
- No siis naimisiinmenosta sovittu.

4. Asutteko yhdessä?
- Ei, tällä hetkellä. Ollaan tässä välillä mutta nyt on kaukosuhteilu menossa taas.

5. Jos ette, suunnitteletteko sitä?
- Kyllä.

6. Kumpi "löysi" kumman?
- Minä.
Tavattiin yhteisen yhtävän kautta F:n kotona ja olin myyty ihan heti,.

7. Oletko ajatellut tulevaisuutta vakavasti hänen kanssaan?
- No kyllä!

8. Hänen paras puolensa?
- Luotettavuus.

9. Huonoin?
- mhh.. Vaikea sanoa.

10. Riitelettekö usein?
- No ei. usein koitan yksinäni jotain vähän kinailla mutta koskaan ei riidellä pitkiä aikoja

11. Oletteko samanlaisia?
- Ollaan.

12. Millainen suhteenne on, (kaverillinen, alkuhuumaa vastaava...)?
- Ollaan hyvä tiimi! :)

13. Uskotko yhteiseen tulevaisuuteen?
- Ehdottomasti.

14. Uskooko hän?
- ks. edellinen

15. Paljonko teillä on ikäeroa?
- Olen 2,5 viikkoa vanhempi.

16. Luotatteko toisiinne?
- Eipä kai muuten pystyittäis ylläpitämään kaukosuhdetta?

17. Mikä hänen lempivärinsä on?
- Punainen. Niinkuin se auto..

18. Entä mitä hän harrasti pienenä?
- futis, tennis

19. Mikä on teille mieluisinta: yhdessä olo aivan rauhassa, huvipuistoretki vaiko bileet?
- Ihan sama, kuhan ollaan yhes. Mieluiten toi eka. Ei isoja bileitä.

20. Häiritsevätkö jotkin ystävät suhdettanne?
- Ei sellaiset ole oikeita ystäviä

21. Kaipaatko ikinä sinkkuelämää?
- En. Ehdin koheltaa riittävissä määrin.

22. Onko muut ystävyyssuhteet kärsineet suhteenne aikana?
- Ei nyt ehkä ihan hirveesti, mutta kyllä se mies ohi menee ihan sen takia että se on niin kaukana.

23. Kumpi on tossun alla?
- Mä oon ehkä vähä niskan päällä, mut sillai lempeästi.

24. Vaihtaisitko kultasi Vin Dieseliin?
- Ensinnäkin Vin Diesel on ihan oksetus. Toiseksi: en vaihtais keneenkään.

25. Asia, joka yhdistää teitä, (mikä pitää teidät yhdessä)?
- Pitkälti sanoisin tähän että se, et pystytään puhua ihan kaikesta ja ymmärretään toisiamme. Vetovoima.

26. Minkälaisia lahjoja olet saanut häneltä?
- rakkauskirjeitä, puhelimen, sormuksen, rannekorun, ipodin, karkkia, paitoja, valentinon hajuveden, sex and the city-boxin. coldplay x&y-levyn.ymymym

27. Hän sinulta?
- Kirjeitä, kuvaalbumin meistä, kameran, sormuksen, paitoja, miesten kauneudenhoitotuotteita, marimekon arkkitehti-kassin ja arkkitehtuurikirjan suomesta (mitäköhän se opiskelee?) ymymym.

28. Tunnetteko hyvin toistenne vanhempia, isovanhempia...?
- Valitettavan hyvin :)

29. Unelmalomanne?
- Meksiko.

30. Oletteko puhuneet lapsista, avioliitosta, kihloista...?
- Tietysti ollaan puhuttu... Pitäis vissiin pari vuotta odotella niitä lapsia.

My love profile..Sunnuntai 29.04.2007 20:59


Your positive traits:
You're very tuned into your lover's feelings - and always doing something caring.
Sweetness - you're the most romantic person your partner has ever met.You get easily swept away and are a total delight to fall in love with.

Your negative traits:
You are super duper sensitive and find it hard to get out of a sad mood.
It's difficult for you to tell your sweetie no, even when you should.
You often tell your partner what they want to hear, instead of being honest.

Your ideal partner:
Is straight from a fairy tale - the man or woman of your dreams
Is a total romantic, with an artistic or creative side
Loves to express their love to you, in all sorts of unique ways

Your dating style:
Dreamy. You like traditional romantic dates, like picnics in the park and candlelight dinners.

Your seduction style:
Fearless - you try what your partner suggests, no matter how unusual.
Loving. You'll take your pleasure second, if necessary.
Internal. A lot of your enjoyment takes place within your head.

Tips for the future:
Be more realistic. Your romantic ideal is nice, but it may just not happen.
Let go of your fear of rejection - it's holding you back from being with your true love.
Open yourself up to a new love. The person you think you want make not be the one..

Best color to attract mate: Seafoam green

Best day for a date: Friday