IRC-Galleria

TestamenttiPerjantai 30.05.2008 02:51

Jos kuolen ennen aikojani nii kaivakaa mun koneelta Omat tiedostot/luonnokset kansio, puhtaaksikirjottakaa sen kansion sisältö ja julkaskaa se jos tajuutte sen.

Sieltä löydätte valitettavan pienen määrän melkosta raakatekstiä jonka sisältö ei valitettavasti aukene kovin monelle, mutta siks asiasisältö onkin tärkeetä kirjottaa puhtaaksi!

PS: Vanhempaa raakatekstiä voi löytyä myös vanhemmalta tietokoneelta joka oli mun huoneessa, tarviitte kuitenki joka virkeen jos meinaatte tajuta.

Sitten vielä lisäksi:
- Kaikki mahdolliset elimet eteenpäin välittömästi jos vaan jollekki kelpaa.
- Kaikki muukin mahdollinen (lääke)tieteellinen tutkimuskäyttö ruumille toivottavaa.
- Jos maistuu nii lihat saatte vaikka syödä, ihan oikeasti, ei ole kovin moni maistanut ihmisruumista, saattaa vaikka mitä herkkua olla. Maistakaa edes kun lupa on.
- Muutenkin ruumiille saa tehdä ihan mitä haluatte, kunhan ette hautaa millekkään uskonnollisesti sitoutuneelle hautausmaalle!
- Jos ette parempaa keksi nii tuhkatkaa ja jos lain puitteissa pystytte niin tehkää tuhkasta keinotimantti. Ihmiselle tätä ei ole vielä tehty, mutta muuten täysin mahdollista ja kohtuuhintaista.
- Ja hemmetti oikeesti ottakaa vakavasti noi raakatekstit, ne on hajanaista b-shittiä mutta niihin sisältyy saakulin iso kokonaisuus.

Tämä testamentti ei valitettavasti täytä kaikkia virallisen testamentin vaatimuksia (en jaksa tehdä oikeeta kun en kuitenkaan vakavasti ottaen tule kuolemaan vielä pitkään aikaan), mutta kaikki byrokraattiset kullinlutkuttajat syököön paskaa, jos tämä valitettavasti joutuu joskus vakavasti luettavaksi niin yksikään pikkutärkeä byrokraatti ei saa hidastaa mahdollista elimensiirtoa, ja jokaisella tämän lukevalla on minulta valtuutus yllämainitun tapahtuessa lyödä byrokraattinillittäjää turpaan, ja muistuttaa että jonkun elämä saattaa riippua siitä mun elimestä (toivottavasti ei maksasta :D).

Sitten vielä pakko sanoa että ei, en omaa mitään itsetuhoisia ajatuksia ja toivon eläväni vielä pitkään ja onnelisesti, mutta jossain nämäkin toiveet pitää olla esitettyinä. :DD

:------------------DPerjantai 30.05.2008 02:21

29.05.08 23:19 <Jånd3> En niin. Koitan saada sut lopettaan ton. Ku koulu loppuu niin joku hourupää malli alkaa löpisee jotain ufoslangia. xD

RAAKAA HERUTUSTA!!!!!!Keskiviikko 28.05.2008 01:48

2 viikon päästä vantaalla poseeraan Kokoomusnuorten liiton poikakalenteriin :D:D:D Imekää sitä xD!

PERSE REPEEE xDDDLauantai 17.05.2008 01:00

6 pelaajaa kentällä x2 :'DDDD Ultimate multifail. Jellonat on niin perseestä. x))

Terveisiä reilukerhostaTorstai 08.05.2008 00:17