IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Maanantai aamun valitustaMaanantai 03.12.2007 11:42

Mä oon josksu miettinyt, kuinka huonoa hoitoa oikein pitää ihmisen kokea, että se tekee valituksen. Kaikenlaista tallaajaa on kyllä omalle tielle sattunutkin viimeisen vuoden aikana. Kuitenkaan en oikein koskaan oo ajatellut, että todelliselle valitukselle olisi aihetta. En ennen tätä aamua. Mä sentään kävin hoitajalla, joka oli vakuuttunut kotiväkivallasta silloin kun päätä särki tauotta 2kk.

Oli muutenkin ahdistavaa herätä tänään aamulla ajatukseen, että pääsee heti hammaslääkäriin. Varsinkin ihmiselle, joka pelkää luvattoman paljon hampaiden ronkintaa. Sitten siellä on vastassa hoitaja, jonka mielestä mä olen toisen, anteeksi ehkä kolmannen, luokan kansalainen. Mä en oo omalla alalla huomannut ees puliukkoja kohdeltavan niin tylysti. Asiaa hiukka lievensi mukava lääkäri, mutta kyllä ne hoitajan lähtiissä antamat töksäytykset silti tuntuivat henkilökohtaiselle vittuilulle.

Krääh ja puuduttamatta hoidettua hammasta ennenkin kantaneena tiedän, että kohta alkaa helvetillinen hedari. Varsinkin, kun äänestä päätellen siiselikin nostaa rumaa päätään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.