IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 17.11.2008 19:10

ai saatana. joku laiha hintti murtautu miu galleriaa ja NOLAS MIUT! D'8 en anna tätä koskaa anteeks. en haluis nyt mainita nimeltä mut.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................HAISTA VITTU KIM......................................................................................!

musta lista kutsuu..... ja kosto on suloinen......................................................... . .. . . . . . . .

kim sanoo: nnnn sie kostat kuitenki kymmenen miljoonaa kertaa pahemmi.


NO NII KOSTANKI. nothin' can stop me now.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.