IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

rakas päiväkirjaLauantai 01.08.2009 23:21

voi kun milla voittaisi nyt minulle ja sanoisi että veerakulta, lähtisitkö kanssani onnelaan? olisin iloinen sillä olen niin kovin pitkästynyt. juon yksin lonkeroa ja kuuntelen ramonesia? huomenna savonlinnaan laulamaan dannya.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.07.2009 14:34

so long, ilosaari. oli mahtavaa.

=(Tiistai 14.07.2009 13:51

minnuu palelee ja kurkkuun koskee ja tekis mieli käydä savukkeella mut se koskee liikaa enkä muistanu ostaa mitään vihreistä vihreintä light savukkeita mitkä ei sattuis. oon ihan kissankarvoissa ja päätäkin särkee ja kun yritän juoda kahvia niin nieleminen koskee. oon sairas. ja tänään pitäis vielä jaksaa niitä mansikoita.

rakas päiväkirja..Tiistai 23.06.2009 02:31

juhannuksena oli kivaa. minua kutsutaan nykyään mm. rahastonaiseksi. sain 48.6e. =) kiitos kaikille avunantajille! olen nyt roopella ja täällä poijjaat soittelee musiikkia ja tytöt laulelee singstaria. eli elämä hymyilee ja sillee.
noniin. hyvää yötä.

rakas päiväkirjaLauantai 23.05.2009 04:32

ruotsin kokeeni meni tänään melko huonosti ja palkinnoksi siitä sain opettajalta läjän selvittämättömiä poissaoloja. pahoin pelkään tekeväni suuren virheen kirjoittaessani ruotsin ensi syksynä.
minulla on hieman tylsähköä koska pienessä asunnossani on kolme tuhisevaa nukkujaa ja minä poloinen etsin viihdykettä ankeaan elämääni internetistä, joksin tuloksetta.
kävin tänään lidlissä, ostin ihan helvetisti ruokaa.
illalla join sisareni seuraksi pari lonkeroa ja kuuntelimme musiikkia.
olen väsynyt ja aamulla täytyy herätä ajoissa kiertelemään kirpputoreja.
rahani ovat loppu.
ensi lauantaina on se aika vuodesta kun savonlinnan nuoret pääsevät onnellisena kesäloman koittaessa sotkemaan Pyhän Riihisaaren.
se tarkoittaa sitä että taas kerran yksi hiellä ja tuskalla suoritettu kouluvuosi päättyy.

se tarkoittaa myös sitä että työt alkaa.ps. positiivista on että kuukauden kuluttua olen täysi-ikäinen

heihei. ja hyvää yötä, kära dagbok!

kesääKeskiviikko 01.04.2009 23:00

Rakas päiväkirja.Keskiviikko 01.04.2009 22:55

kivaaa datata pitkästä aikaa. rupee iha ihmetyttää mite oon pystyny elää ilman tietokonetta näin kauan. roosa oli täällä viikon ja lähtee huomenna itq. ihana vietetäänsiskojenlaatuaikaa -viikko. (esim. pestiin miun lakanat ja syötiin sipsejä ja nuudeleita ja laulettiin olavinlinnan taruista kertovia rakkausduettoja tanssittiin tupakoitiin nihkeästi vähillä savukkeilla venytettiin senttejä että saatais voita leivän päälle vietettiin kokopäivä kyyläten ikkunani ali kulkevia ihmisiä?(esim. joku pappa jolla oli keppi tai kaks ja aurinkolasit ja pohdittii voiks se olla sokee ku se meni vaa lumipenkan etee seisomaa ja hakkas sitä penkkaa niillä kepeillä=????) hehhhee mitäs muuta ainii juotii jee ja otettii paljonpaljon vaatteita ilmaseks kierttäriltä käytii hesessä jossa oli joku hullu mamma ja sit ollaa oltu ja luettu ja juteltu kuolleista kaloista yms kivoista olennoista)

MOIKA! oli kiva jutella, my dear diary<3

[Ei aihetta]Lauantai 28.03.2009 16:18

moi tää on omistettu ninolle ku se tykkää kans miun päiväkirjamerkinnöistä. =)

[Ei aihetta]Tiistai 17.03.2009 16:50

moi tää on omistettu stellalle koska se tykkää miun päiväkirjamerkinnöistä.

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 15:16

my heart is beating like a jungle drummmm!!!!!!!!!!!! kaikki provinssiin, oikeesti.
« Uudemmat -